Civic FC5 Şaft tüneli kauçuk paspası hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crzyhntr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar merhaba. Sıfır araç aldım bayi de araç içi kauçuk paspas takımı hediye etmiş fakat şaft tünelinin üstüne denk gelen arka taraf orta paspası koymayı unutmuşlar. Bu parçayı nereden temin edebilirim?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar merhaba. Sıfır araç aldım bayi de araç içi kauçuk paspas takımı hediye etmiş fakat şaft tünelinin üstüne denk gelen arka taraf orta paspası koymayı unutmuşlar. Bu parçayı nereden temin edebilirim?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Orijinal kauçuk paspasta şaft tüneli için ayrı parça yok. Bende yetkili servisten almak istemiştim, Honda logolu paketi açtık şaft tüneli için parça yoktu. Bu sebeple bende sahler marka aldım çok memnunum. Geçen hafta dezenfektan bidonundan 250 gr kadar sıvı akmış, havuz paspas sayesinde alt tarafa hiç geçmedi.

Aracınız
Civic FC5 2020
Orijinal kauçuk paspasta şaft tüneli için ayrı parça yok. Bende yetkili servisten almak istemiştim, Honda logolu paketi açtık şaft tüneli için parça yoktu. Bu sebeple bende sahler marka aldım çok memnunum. Geçen hafta dezenfektan bidonundan 250 gr kadar sıvı akmış, havuz paspas sayesinde alt tarafa hiç geçmedi.
Önceki araçlarıma bende sahler almıştım gayet kaliteli gerçekten fakat arkadaşla aynı durumdan bende şikayetçiyim kendi paspasları da havuzlu gibi ekstradan almayayım dedim sadece şaft tüneli için bi parça olsaydı yeterliydi.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Önceki araçlarıma bende sahler almıştım gayet kaliteli gerçekten fakat arkadaşla aynı durumdan bende şikayetçiyim kendi paspasları da havuzlu gibi ekstradan almayayım dedim sadece şaft tüneli için bi parça olsaydı yeterliydi.
Sadece o parçayı bulmanız biraz zor gibi. Eski bir paspastan oraya göre keserek yapabilirsiniz.

Aracınız
Civic FC5 2019
Sahler 4.5 d paspas civic fc5 alıyorsun sonra bana teşekkür ediyorsun güzel kardeşm

Aracınız
Civic FC5 2019
Servislerde vardir hocam bize hediye edilen paspaslar da orta tarafa denk gelen yere sagdaki paspasla dugmeli olacak sekilde olan var.

.

Geri