Sag ön teker bolgesınden gelen ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mturker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mturker

Özel Üye
Herkeze iyi forumlar
Araç Honda cıvıc fb7 2012
Park etmek için geri geri gelirken hafif dik yokusda sag ön teker bolgesınden arac güce binince (gaza basınca) zil sesi gıbı ses geliyor boyle durumla karsılasan varmıdır...
Sanki bısey gevsemiş tıtreşımden dolayı carpıyor gıbi İnce ses.
Frenlerde tutmama gıbı yada düz yolda dik bayır cıkınca bu ses yok. Tesekkurler sımdıden cvplarınız ıcın...

Honda MaDnEsS

Aracınız
Ön fren balatası boşluk yapmış olabilir hocam. Bunu anlamak için ayak frende değilken tekere vurduğunuzda ses gelir. Sonra ayak frendeyken tekrar vurduğunuzda ses kesiliyorsa balata boşluk yapmış demektir. Bozuk yollarda düşük hızda giderken ses yapar. Benim yaşadığım durum böyleydi.

Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

mturker

Özel Üye
Ön fren balatası boşluk yapmış olabilir hocam. Bunu anlamak için ayak frende değilken tekere vurduğunuzda ses gelir. Sonra ayak frendeyken tekrar vurduğunuzda ses kesiliyorsa balata boşluk yapmış demektir. Bozuk yollarda düşük hızda giderken ses yapar. Benim yaşadığım durum böyleydi.

Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Elbette olabilir fakat ben mesela gerı gerı hafif dik bayıra park etmeye calısırken sadece gaza basarken geliyor. Ama şuda var balatalarım 3 5 bin km anca yapar gibi.
Dedıgıniz gıbı balatalar azaldı bosluk yaptı tekere vurmak hıc aklıma gelmedi denemekde fayda var tabıkı

Honda MaDnEsS

mturker

Özel Üye
Merhaba aynı sorun bendede bar biraz rampa yukarı yüksek hızla çıkarken çıngır çıngır ses yapıyor sağ taraftan geliyor çok aradım bulamadım. Siz buldunuz mu

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba malesef bulamadım sonrasında aracı sattim. bisey boşluk yapmış tir diye düşündüm balatalar azaldı onlardan yapmaya başladı diye düşündüm tam araştırmaya vaktim olmamıştı..

Geri