- Ad Soyad
- Mensur tursunoğlu
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Merhaba arkadşlar,geçenlerde trafikte arkadaki aracın arka tampona vurması sonucunda honda civic fc5 aracımın arka tamponunda yırtık oluştu.Tutanak tuttum ve tanıdığım bir ustaya götürdüm sanayide dosya açtırdım sigortadan karşı taraf %100 hatalı olduğu için karşı tarafın sigortası karşıladı.Etraftan edindiğim bilgilere göre aracın üstünden çıkan tampon orjinalse sigorta da orjinal tampon göndermek zorundaymış.Ustaya sorduğum zamanda merak etme orjinal gelecek ben halledicem gibisinden konuştu.sonrasında tampon geldiği zaman aracı getir takalım dedi ben tekrardan sordum gelen tampon orjinal mı evet dedi orjinal. bıraktım aracı 2 gün sonra aradı gel hallettim dedi bende aracı teslim almaya gittim baktım bagaj kapağıyla tampon arasındaki boşluk çizgisinde bir eşitsizlik var tam uymamış gibi.Bunun üzerine tekrar sordum bu tampon orjinal mi evet dedi bunların zaten piyasada yan sanayisi yokki dedi bende tam bilgim olmadığı için bir şey demedim ama sonra araştırdığıma göre yan sanayisi var galiba bilen arkadaşlarda bu konuda fikrini belirtirse sevinirim.Ben tamponun orjinalliği konusunda açıkçası şüpheleniyorum ve bu tamponun orjinal olup olmadığını nasıl anlarım arkadaşlar. Yolda giderken diğer fc5 lerin arka tamponuna özellikle bakıyorum biraz farklı gibi sanki.yeni tamponun fotoğrafınıda bırakıyorum.Tamponla bagaj kapağı arasındaki boşlukta bir eşitsizlik var sol tarafta çok aralık kalmış orta lar tam oturmuş sağ yana doğru yine açıklar var bu tamponun orjinal olmamasından mı yoksa işçilikten mi kaynaklı? Arkadaşlar bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.