Civic FK7 Şanzıman filtresi?

Ad Soyad
Özkan demir
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Merhaba arkadaslar , pazartesi icin serviste 80.000 bakim randevusu olusturdum , sanziman filtresini de degistirmek istiyorum dedim cvt sanzimanda filtre yok otomatikte var filtre degisimi olmuyor diye yanit verdiler , aracim 1.5 fk7 otomatik , sanziman filtresi yokmu bu araclarda degistirebilecegimiz

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Merhaba arkadaslar , pazartesi icin serviste 80.000 bakim randevusu olusturdum , sanziman filtresini de degistirmek istiyorum dedim cvt sanzimanda filtre yok otomatikte var filtre degisimi olmuyor diye yanit verdiler , aracim 1.5 fk7 otomatik , sanziman filtresi yokmu bu araclarda degistirebilecegimiz
Motor bölümünde ve şanzıman içerisinde olmak üzere 2 adet filtre bulunmaktadır. Ortalama 100 bin km.de bir motor bölümündeki filtre değişir.

Ad Soyad
Özkan demir
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Motor bölümünde ve şanzıman içerisinde olmak üzere 2 adet filtre bulunmaktadır. Ortalama 100 bin km.de bir motor bölümündeki filtre değişir.
Randevu olustururken sanzuman filtresini de degismesini istiyorum dedim , degisecek bi filtre yok cvt sanzimanlarda dediler sadece yag degisimi yapacagi dediler

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Randevu olustururken sanzuman filtresini de degismesini istiyorum dedim , degisecek bi filtre yok cvt sanzimanlarda dediler sadece yag degisimi yapacagi dediler
Var hocam. Hava kabini söküldüğünde altındaki yağ soğutucunun içerisindedir.

images (44).jpeg

Ad Soyad
Özkan demir
Aracınız
Civic FK7 HB 2018

Ekli dosyayı görüntüle 272867
Aynen reis var olduğunu biliyorum da simdi istanbuldaki baska bir servisi daha aradim uzerine basarak dedim sanzuman filtresini de degismek istiyorum motor bolumunde varmis dedim hayir yok dediler niye degismek istemiyorlar anlamadim 😀 mecbur parca tedarik edip disarda değişeceğiz artik

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Aynen reis var olduğunu biliyorum da simdi istanbuldaki baska bir servisi daha aradim uzerine basarak dedim sanzuman filtresini de degismek istiyorum motor bolumunde varmis dedim hayir yok dediler niye degismek istemiyorlar anlamadim 😀 mecbur parca tedarik edip disarda değişeceğiz artik
Nedenini bilmiyorum fakat servisler şanzıman filtresi diyince hep gerek yok yada bunun gibi açıklamalarda bulunuyorlar.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
serviste değişim periyodu yok hatta ellerinde filtre bile yoktu 5 ay önce siparişle geliyor 1-2 ayı bulur dediler. bende istanbuldan bi arkdasımdan muadil filtyre aldım hem karterdekini hem haav filtresi altındakini değiştirdim. 110 binde değişim yapıldı filtreler çamur gibiydi

Ad Soyad
Özkan demir
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
serviste değişim periyodu yok hatta ellerinde filtre bile yoktu 5 ay önce siparişle geliyor 1-2 ayı bulur dediler. bende istanbuldan bi arkdasımdan muadil filtyre aldım hem karterdekini hem haav filtresi altındakini değiştirdim. 110 binde değişim yapıldı filtreler çamur gibiydi
Bende degistirmeyi dusunuyorum bi ustaya , nerden temin ederiz reis

Aracınız
Civic FC5 2020
Aynen bunu bende merak ediyordum nasıl çıktı diye 5ay önce sipariş veririz ama daha parçayı bilmiyorlar onu nasıl yapacağız ve ortalama fiyatı ne çıkıyor

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Yazın şanzıman yağı değiştirdikten sonra benim ustam da 30 bin km sonra yine değişelim, onda servisten filtreyi de al, ikili filtre oluyor falan demişti. Bunlar neye göre yok diyor.

Geri