Civic FK7 Şanzıman filtresi?

Ad Soyad
SEBAHATTİN ÖZDEMİR
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba herkese bende o filtreyi kendim değiştirdim ufak olan turuncu filtreyi servis değiştirmiyor eğer aracı tamamen yukarıya kaldıramıyorsanız yukarıdaki soğutucu resminin altındaki civata biraz zorluyor aracın altına girip yapmaya çalıştığınızda bilginiz olsun. Ama kendinizde olsa filtreyi değiştirmenizi tavsiye ederim.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
filtreler bunlar. büyük olan şanzuman kartter içinde küçük olan hava filtresi altında.
küçük olanı değiştirmek için şanzuman yağının değişmesine gerek olmaz ama büyük filtre için değişim ister. alttan komple açıldııg için sanzumanın.
ben sordugumda servise küçük için 1700 tl giib birşey demişt. büyük içinde 4500 dü sanırım büyük elimizde yok yurtdıısından gelecek 2 ayı bulur demişti ben yan sanayi aldım taktım üzerindekiler baya kötü durumdaydı çünkü. orjinal değişim istiyorsanız şimdiden siparişi verin

S1887a16da25341bda27d4e09a57f3190V.jpg

Ad Soyad
Yasin
Aracınız
Civic FC5 2019
filtreler bunlar. büyük olan şanzuman kartter içinde küçük olan hava filtresi altında.
küçük olanı değiştirmek için şanzuman yağının değişmesine gerek olmaz ama büyük filtre için değişim ister. alttan komple açıldııg için sanzumanın.
ben sordugumda servise küçük için 1700 tl giib birşey demişt. büyük içinde 4500 dü sanırım büyük elimizde yok yurtdıısından gelecek 2 ayı bulur demişti ben yan sanayi aldım taktım üzerindekiler baya kötü durumdaydı çünkü. orjinal değişim istiyorsanız şimdiden siparişi verin

Ekli dosyayı görüntüle 272878
Hocam nereden aldınız filtreleri. Ayrıca karterdeki filtre değişince karter contası da değişmesi gerekiyor, ayrıca onu da temin etmek lazım.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Hocam nereden aldınız filtreleri. Ayrıca karterdeki filtre değişince karter contası da değişmesi gerekiyor, ayrıca onu da temin etmek lazım.
istanbuldan arkadaşım gönderdi alacaksanız özelden yazın iletişim bilgilerini vereyim. conta içinse söktüğümzde usta sağlam bu sorun olmaz dedi değiştirmedik. geçenlerde motor yagını değiştirmek için alttan baktım herhangibir terleme vs yoktu benimkinde ama işi sağlama alıp değiştirlebilir

Geri