Selamün aleyküm araç 6 yıldır bende gayet bakımlı diri bir araçtır. Hasar kaydı hiç yoktur ufak tefek boyalar var 2 parça değişen var aracın şase podye direkler tüm farları,kapı camları orijinal honda. 3 parçasını taş izlerinden temizlik amaçlı ben boyattim. Tavan,bagaj kapağı sag arka kapıda boya yok on iki kapıda vernik var geriye kalan arka çamurluk harici lokal boyalı.Aracın LPG kazanı yeni,arka egsoz yeni, lastikler yeni, triger kayısı degiseli çok olmadi, muayenesine 1 yıla yakın var ön takım bakımdan geçti yururu sıfır araçlar kadar temiz tık ses yok. Aracimda cogu ieste olmayan çift hava yastığı orijinal kol dayama ABS fren sistemi orijinal celik jant extra sis farları cam rüzgarlığı bagaj üstü ince spoyler kısaca herşey mevcuttur.Bu yaşta bu kadar temiz araba bulamazsiniz.Exper raporlarıni watsaptan atabilirim. Aracimdan memnunum yalnız hb araç almak için satmak istiyorum hayırlısı diyelim.
Fiyat > 37.500 tl.
Km. > 246.000
Redmi 5 Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Fiyat > 37.500 tl.
Km. > 246.000
Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
Redmi 5 Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Moderatörün son düzenlenenleri: