Arkadaşlar aracımı yeni aldım 2015 fb7 51.000km de bakım geçmişini nasıl öğrenebilirim servise uzağım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Onuda @İsmail Beşiroğlu ve @m2hamid gibi Fb7 kullanıcılarından öğrenelim.Çok teşekkür ederim aradım öğrendim ama şanzıman yağı değişim ücretini sormayı unuttum şanzıman yağını serviste değişmek istiyorum ne kadar tutar?
Hocam ben değiştirdiğimde 250tl ye falan gelmişti 2 sene önce. Şimdi de 150 falandır litresi belki.Onuda @İsmail Beşiroğlu ve @m2hamid gibi Fb7 kullanıcılarından öğrenelim.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Honda Türkiye'nin dönem dönem 3 yaş üstü araçlarında serviste bakım ve tamir kampanyaları oluyor, hatta en sonuncusu temmuzda idi yanlış hatırlamıyorsam, bunları takip edin ve bu kampanya dönemlerinde uyguna değişim yaptırmaya çalışın.Onuda @İsmail Beşiroğlu ve @m2hamid gibi Fb7 kullanıcılarından öğrenelim.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Dün bakım için inciroğlu Kayseri servisteydim. Bakım kampanyaları var.Honda Türkiye'nin dönem dönem 3 yaş üstü araçlarında serviste bakım ve tamir kampanyaları oluyor, hatta en sonuncusu temmuzda idi yanlış hatırlamıyorsam, bunları takip edin ve bu kampanya dönemlerinde uyguna değişim yaptırmaya çalışın.
Hatırladığım kadarı ile en son kampanyalı dönemde işçilikle 450 liraya değişim yapıldığının yazıldığını hatırlıyorum, ama son dönemlerde pek değişim yapıp fiyat veren yoktu.
Çok teşekkür ederim aradım öğrendim ama şanzıman yağı değişim ücretini sormayı unuttum şanzıman yağını serviste değişmek istiyorum ne kadar tutat