Merhaba, geçenlerde aracımdaki mediaplayerda sorun gördüm; geri görüş kamerası mediaplayer açık olmasına rağmen çalışmadı(ilk defa başıma geldi ikinci defa olunca videosunu çektim) geri vitese alınca görüntü gidiyordu muhtemelen kamera dedim ve yarım saat sonra seyir halindeyken navigasyon hata verdi, araç hareket halinde olduğundan tam okuyamadım ve mediaplayer i kapattım, yeniden başlattım. Ardından yeniden navigasyonu açmak istediğimde açamadım ve ana menüden pasif olduğunu fark ettim, yakın zamanda da bakıma gideceğim için (1 aylık süreç) pek umursamadım, serviste hallederler diye...
Gaziantep Akcanlar Honda servisine gittim, ilgili teknikteki arkadaşlara durumu aynen anlattım videoyu izlettim, inceleyeceklerini söylediler;
Bakım bittikten sonra navigasyon sorunun sordum, SD KART İÇİNDEKİ MAPS DOSYLARINIZ YOK ve yeni kart almanız gerekiyor, aksi halde kullanamazsınız... Araç garantili olduğu için kartı yerinden dahi çıkarmayan ben böyle bir durumla karşı karşıya kaldım.
Bilenlerden yorum bekliyorum; suçlu burada ben miyim? Ne yapmam gerekiyor? Garantiyle bu durum halledilemez mi? Ve ya benim silmediğim kanıtlanamaz mı?
Yardımlarınızı ve değerli yorumlarınızı bekliyorum,
Teşekkür ederim.
Gaziantep Akcanlar Honda servisine gittim, ilgili teknikteki arkadaşlara durumu aynen anlattım videoyu izlettim, inceleyeceklerini söylediler;
Bakım bittikten sonra navigasyon sorunun sordum, SD KART İÇİNDEKİ MAPS DOSYLARINIZ YOK ve yeni kart almanız gerekiyor, aksi halde kullanamazsınız... Araç garantili olduğu için kartı yerinden dahi çıkarmayan ben böyle bir durumla karşı karşıya kaldım.
Bilenlerden yorum bekliyorum; suçlu burada ben miyim? Ne yapmam gerekiyor? Garantiyle bu durum halledilemez mi? Ve ya benim silmediğim kanıtlanamaz mı?
Yardımlarınızı ve değerli yorumlarınızı bekliyorum,
Teşekkür ederim.