Hocam şimdi eşime dinlettim o da Yanny duyduğunu söylüyor
30 gündür karantinadayım. Psikolojimin yerinde olduğunu düşünmekle birlikte "Laurel" diyorum ?Hocam şimdi eşime dinlettim o da Yanny duyduğunu söylüyor
Bende emin olmak için 30 kere falan dinledim ama istisnasız hep Laurel duyuyorum
Sizler ne duyuyorsunuz @NoFeaR @seckins33 @h.k_ahmet @Hakan_1453 @kayhanbozkus @Leo @RS23 @OnurHas
Hocam burda ilk duyduğun önemli sonrası için düşünmeye gerek yok. Ben "Yanny" diye duydum. Böyle şeyler genelde test amaçlı olur. Sezgisel-mantık, beyinde sağ lop sol lop diyede olabilir. Fakat herşey ingilizce ve açık belirtilmemiş. Ben bir amaç göremedim. Yorumlarda ise gırgır şamata var. Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Ben buna benzettim.Hocam şimdi eşime dinlettim o da Yanny duyduğunu söylüyor
Bende emin olmak için 30 kere falan dinledim ama istisnasız hep Laurel duyuyorum
Sizler ne duyuyorsunuz @NoFeaR @seckins33 @h.k_ahmet @Hakan_1453 @kayhanbozkus @Leo @RS23 @OnurHas
Hocam açıklaması şu videoda varHocam burda ilk duyduğun önemli sonrası için düşünmeye gerek yok. Ben "Yanny" diye duydum. Böyle şeyler genelde test amaçlı olur. Sezgisel-mantık, beyinde sağ lop sol lop diyede olabilir. Fakat herşey ingilizce ve açık belirtilmemiş. Ben bir amaç göremedim. Yorumlarda ise gırgır şamata var. Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Ben buna benzettim.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...