Merhabalar aracıma orta düzey bir ses sistemi yaptırmak istiyorum. Kapılara kullanmak için önerebileceğiniz hoparlör modeli var mıdır?
Sony veya Kenwood'un midbasslarını önerebilirim.Merhabalar aracıma orta düzey bir ses sistemi yaptırmak istiyorum. Kapılara kullanmak için önerebileceğiniz hoparlör modeli var mıdır?
Merhabalar aracıma orta düzey bir ses sistemi yaptırmak istiyorum. Kapılara kullanmak için önerebileceğiniz hoparlör modeli var mıdır?
Öncelikle teybiniz orijinal olarak düşünüyorum.
1.yol:Kapılara mid bas, bagaja da 20cm lik woofer yeter. Derin ve uzun bas için tüp şeklinde, sert ve tok bas için kabinli Woofer. Az yer kalasın derseniz portsuz, slim Woofer iş görür.
Woofer olmadan bas sesi alamazsınız, çok yetersiz kalır. Alt frekansları almak için Woofer şart. Woofer için amfi lazım, mid range için de lazım. Çift amfi olunca aküyü de 75lik almalı ki düşük amper Akü çabuk ömrünü tamamlar. Bu kadar yükleme yapınca da elektrik tesisatını zorlamamak için kapasitör de eklenmeli.
2.yol: arka cam önüne 3 ya da 4 yollu oval hoparlör iki adet. Ana üniteniz orijinal mi bilmiyorum ama piyasada satılan Android sistemler gayet güçlü ve yeterli. Fb7 kullanan bir arkadaşta gördüm, dinledim. Araçta tesisat var sandım ama sadece Android teyp almış. Gayet tatminkardı. Orijinal teyplerin çıkış gücü ve ses işlemcisi vasat.
Önerileriniz için teşekkürler hocam. Elimde 1100w jbl bass mevcut. Amfi ve hoparlör işinide hallettim mi tamamdır. Birde amfi önerisi almam gerekecek. Kaç w işimi görür acaba. Newfronun tablet ekranı var hocam bende fena sayılmaz iş görüyor ama aracın kendi hoparlörleri kötü. O nedenle 2 tane güzel hoparlör, bass ve amfi beni toparlar gibi