Civic FE1 Sizce Almalı mı?

Ad Soyad
Onur Yılmaz
Aracınız
Diğer Markalar
Herkese merhaba ismim Onur aranıza Adana'dan katılıyorum Civic değil Golf kullanıcısıyım aracım 2017 model 1.0 TSI comfortline. Sıfır km elegance veya exe eco civic almak istiyorum aile aracı olarak ş.içinde kullanılacak senede 1-2 defa ancak uzun yol yaparım. Tavsiye eder misiniz kronik sorunları arızaları bakım maliyetleri ya da başıma gelebilecek olan arızaları siz değerli üyelerden duymak isterim hepinize saygılar sunuyorum.

Ad Soyad
Onur Yılmaz
Aracınız
Diğer Markalar
Sanırım burası Golftutkusu sayfası kadar aktif değil ya da kimse arabasından memnun değil.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Sanırım burası Golftutkusu sayfası kadar aktif değil ya da kimse arabasından memnun değil.
Forum gayet aktif o konuda herhangi bir problem yok. Genel olarak "Forum kullanmayı tam bilmiyoruz." diye ifade edersek daha doğru olur.
Aradığınız araç kasa kodu ile ilgili klasörlere göz gezdirerek herşeyi öğrenebilirsiniz.
Fe1 kasa kodu ile ilgili klasörlere bakmanız sizin için yeterli olacaktır.
Şuan kronik olarak devam eden direksiyon ile ilgili problem var.
Elbette alınabilir. Piyasası olan ve değer kaybetmeyen bir aracı herkez almak ister.

Ad Soyad
Onur Yılmaz
Aracınız
Diğer Markalar
Forum gayet aktif o konuda herhangi bir problem yok. Genel olarak "Forum kullanmayı tam bilmiyoruz." diye ifade edersek daha doğru olur.
Aradığınız araç kasa kodu ile ilgili klasörlere göz gezdirerek herşeyi öğrenebilirsiniz.
Fe1 kasa kodu ile ilgili klasörlere bakmanız sizin için yeterli olacaktır.
Şuan kronik olarak devam eden direksiyon ile ilgili problem var.
Elbette alınabilir. Piyasası olan ve değer kaybetmeyen bir aracı herkez almak ister.
Teşekkür ederim mutlaka Fe1 kasa kodlu klasörlere bakacağım. Aktif değil dememin sebebi golftutkusu sayfasına üyeyim aktif kullanıyorum burada 3 günde cevap alamayınca şaşırdım ondan dolayı öyle dedim yanlış anlaşılmasın. Elbet birgün forumu kullanmayı tamamen öğreneceğiz :)

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Herkese merhaba ismim Onur aranıza Adana'dan katılıyorum Civic değil Golf kullanıcısıyım aracım 2017 model 1.0 TSI comfortline. Sıfır km elegance veya exe eco civic almak istiyorum aile aracı olarak ş.içinde kullanılacak senede 1-2 defa ancak uzun yol yaparım. Tavsiye eder misiniz kronik sorunları arızaları bakım maliyetleri ya da başıma gelebilecek olan arızaları siz değerli üyelerden duymak isterim hepinize saygılar sunuyorum.
Hiçbir şekilde üzmez, sıfır alınacaksa makyajlı kasa gayet güzel ve dolu.
Uzun yıllardır civic kullanıcısı olarak, her zaman hangi kasa olursa olsun makyajlı alınması taraftarıyım. eksiklikler büyük ölçüde giderilir ve en alt paket bile makyajsız kasadaki en üst versiyonun özellikleri standart hale gelir. eco olunca yakıt maliyeti çok düşer lpg nedeniyle, performans isterseniz 182hp olan modele bakabilirsiniz.

Ad Soyad
Onur Yılmaz
Aracınız
Diğer Markalar
Hiçbir şekilde üzmez, sıfır alınacaksa makyajlı kasa gayet güzel ve dolu.
Uzun yıllardır civic kullanıcısı olarak, her zaman hangi kasa olursa olsun makyajlı alınması taraftarıyım. eksiklikler büyük ölçüde giderilir ve en alt paket bile makyajsız kasadaki en üst versiyonun özellikleri standart hale gelir. eco olunca yakıt maliyeti çok düşer lpg nedeniyle, performans isterseniz 182hp olan modele bakabilirsiniz.
Tek hoşuma gitmeyen yanı vites topuzu. Millet tuşlu viteslere geçiyor civic de hala kazık gibi vites kolu var:)

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Tek hoşuma gitmeyen yanı vites topuzu. Millet tuşlu viteslere geçiyor civic de hala kazık gibi vites kolu var:)
Onu ben de anlamıyorum. Dizellerdeki gibi tuşlu olabilir veya direksiyon tarafına alınabilir o kol, epey yer kazandırırdı o alana. Belki biraz sportif havayı kaybetmemek için o şekilde düşünüyor olabilirler.

Geri