Çok teşekkür ediyorum her tarafı söktüm yok olmadı ?Selamlar,
Emniyet kemeri direğinden geliyorsa aşağıdaki post ilginizi çekebilir:
https://www.civictr.com/threads/sol-emniyet-kemeri-ses-yapan-yer.2776/#post-2776
Saygılar
Kolay gelsin, bulursunuz inşallah. Hallolursa bizleri de bilgilendirin lütfen.Çok teşekkür ediyorum her tarafı söktüm yok olmadı ?
2004 Vtec vardi direksiyondan gelen ve asla gecmeyen arabaya binene 'direksiyonda sikinti var ustaya gidecem' aciklamasi yapmak zorunda kaldigim gicirti sesini dilerim kimse yasamaz. Fb7 vardi onunda her yerinden ses geliyordu. Artik ben sesleri duymamaya calisiyorum ki fc5 diger kasalara gore artisi daha fazla oldugu icin hic sorun etmiyorum. Bazi arkadaslar gidip audi mercedes vw bmw gibi honda ile segment benzerligi dahi olmayan araclarla kiyaslama yaparak kendilerini uzdugu gibi diger kullanicilarinda midesini bulandiriyor baska birsey degil yani ...Onceki kasalari kullanan hondacilara sesleniyoru. Bu tarz sesler o kasalardada mi geliyordu yoksa fc5 e ozel bir durummu
SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2012 fb7 premium otomatik var 100 bin km de bu zamana kadar hiç trim sesi duymadımOnceki kasalari kullanan hondacilara sesleniyoru. Bu tarz sesler o kasalardada mi geliyordu yoksa fc5 e ozel bir durummu
SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.