Civic FK7 Sol motor kısmından buhar gelmesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akntfkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Akın tüfekçi
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Herkese merhabalar yaklaşık 5 ay önce aldığım honda civic fk7 HB 2018 model aracımda yağışlı havalarda motorun sol ön far kısmından buhar çıkıyor ayışığı honda servise götürdüğümde normal olduğunu intercoolerdan kaynaklı buhar çıktığını söylediler fakat kafamda soru işareti kaldı daha önce böyle bi problemle karşılaşan oldumu yardımcı olursanız sevinirim videosunu ekleyemeye çalışacağım

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
intercooler deği cvt nin yağ radyatoru var tekerin hemen önünde ızgara var davlumbazda ordan görnüyor hatta arabayı yıkarken arada orayada su tutun üstündeki çamur pislik gitsin

Aracınız
Civic aracım yok
@rundll32 'ninde yazdığı gibi cvt yağ soğutucu radyatörü var ve kışın su gelince buhar çıkıyor o bölgeden. Ben 5 yaşındaki aracımın tekerlerini tam sağ yapıp cvt radyatörüne temizlik kimyasalı sıkıp sonra hortum basıncı ile durulamıştım ve acayip kir, çamur akmıştı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
Akın tüfekçi
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
@rundll32 'ninde yazdığı gibi cvt yağ soğutucu radyatörü var ve kışın su gelince buhar çıkıyor o bölgeden. Ben 5 yaşındaki aracımın tekerlerini tam sağ yapıp cvt radyatörüne temizlik kimyasalı sıkıp sonra hortum basıncı ile durulamıştım ve acayip kir,
Çok teşekkür ederim bilginiz için deneyeceğim 🙏

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri