Civic EK Spor Yay Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Altan Şen
Aracınız
Civic EK
Selamlar ben Altan ağ ve ağ güvenliği teknisyeni olarak çalışıyorum. Erzurum'da okuyor, Ankara'da bir ofise uzaktan çalışıyorum. Herkesle şimdiden tanıştığıma memnun oldum.

Yakın zamanda bir Honda 1.6 İES 1998 üretimli 1999 model makyajsız sedan D16Y4 Motor kodlu bir Civic'in sahibi oldum. Arabamı en güzel şekilde kullanmak istiyorum. Ortalama fiyatın üstünde önden kazasız bir araç alıp yüklü bir mebla motor ve yürüyen bakımı yaptırıyorum lakin aracıma uygun spor yay bulmakta zorlanıyorum. Üreticiler bile yardımcı olmuyor. Satışçıları saymıyorum bile. Öncelikle spor yay konusunda yardımınızı talep ediyorum en fazla 3, 3.5 cm lik bir yay düşünüyorum.

Bu iki yay aracıma uygun mudur eğer uygun değilseler bir öneriniz var mıdır bu işin içinden 1-2 haftadır çıkamıyorum.
Spor yay fikri bir yandan, OEM yay kesme fikri bir yandan (En son tercihim), Coilover alıp az mı inecek çok mu inecek derdinden kurtulmak fikri bir yandan.

Son olarak bazı trim parçalarının temini için yedek parçacı tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-11-10 saat 14.48.32_7658bfe8.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-10 saat 14.48.32_7658bfe8.jpg
    304.7 KB · Görüntüleme: 5
Ad Soyad
HAMİ FİLİZOĞLU
Aracınız
Civic EK
merhaba hocam bende IT işi yapıyorum bana özelden telefon numaranızı atarsanız trim parça konusunda ve yay konusunda kimlerden bulabileceğini iletirim.
Spor yay olarak 3.5 eibach bende almayı düşünüyorum ama sıfır bulmak çok zor genelde çıkma set olarak 5 bin tl civarında satılıyor.coilover ise 2 teker için 6-8bin tl bandında

Geri