- Ad Soyad
- Altan Şen
- Aracınız
- Civic EK
Selamlar ben Altan ağ ve ağ güvenliği teknisyeni olarak çalışıyorum. Erzurum'da okuyor, Ankara'da bir ofise uzaktan çalışıyorum. Herkesle şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Yakın zamanda bir Honda 1.6 İES 1998 üretimli 1999 model makyajsız sedan D16Y4 Motor kodlu bir Civic'in sahibi oldum. Arabamı en güzel şekilde kullanmak istiyorum. Ortalama fiyatın üstünde önden kazasız bir araç alıp yüklü bir mebla motor ve yürüyen bakımı yaptırıyorum lakin aracıma uygun spor yay bulmakta zorlanıyorum. Üreticiler bile yardımcı olmuyor. Satışçıları saymıyorum bile. Öncelikle spor yay konusunda yardımınızı talep ediyorum en fazla 3, 3.5 cm lik bir yay düşünüyorum.
Bu iki yay aracıma uygun mudur eğer uygun değilseler bir öneriniz var mıdır bu işin içinden 1-2 haftadır çıkamıyorum.
Spor yay fikri bir yandan, OEM yay kesme fikri bir yandan (En son tercihim), Coilover alıp az mı inecek çok mu inecek derdinden kurtulmak fikri bir yandan.
Son olarak bazı trim parçalarının temini için yedek parçacı tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yakın zamanda bir Honda 1.6 İES 1998 üretimli 1999 model makyajsız sedan D16Y4 Motor kodlu bir Civic'in sahibi oldum. Arabamı en güzel şekilde kullanmak istiyorum. Ortalama fiyatın üstünde önden kazasız bir araç alıp yüklü bir mebla motor ve yürüyen bakımı yaptırıyorum lakin aracıma uygun spor yay bulmakta zorlanıyorum. Üreticiler bile yardımcı olmuyor. Satışçıları saymıyorum bile. Öncelikle spor yay konusunda yardımınızı talep ediyorum en fazla 3, 3.5 cm lik bir yay düşünüyorum.
Eibach Verlagingsveren Honda Civic (EJ/EK/MA/MB) 1.4 (EJ9), 1.5
Suspension Springs Eibach Honda Civic (EJ/EK/MA/MB) 1.4 (EJ9), 1.5 Vtec (EK3), 1.6 (EJ6) (EJ8) (EK1), 1.6 VTi Vtec (EK4) EIBACH PRO-KIT SPRING KITEngine Type: 1.4 (EJ9), 1.5 Vtec (EK3), 1.6 (EJ6) (EJ8) (EK1), 1.6 VTi Vtec (EK4) Year 11.95 - 02.01 Front a…
www.eibach-shop.com
H&R Verlagingsveren Honda Civic Typ tot 845kg 95- 35mm
H&R Lowering Springs Honda Civic 2WD up to 845kg FA-Load 1995-2001 FA35/RA35mmH&R Lowering Springs have been engineered to deliver improved handling and a lowered ride height while maintaining superb ride quality. Manufactured and tested in Germ…
www.h-r-shop.com
Bu iki yay aracıma uygun mudur eğer uygun değilseler bir öneriniz var mıdır bu işin içinden 1-2 haftadır çıkamıyorum.
Spor yay fikri bir yandan, OEM yay kesme fikri bir yandan (En son tercihim), Coilover alıp az mı inecek çok mu inecek derdinden kurtulmak fikri bir yandan.
Son olarak bazı trim parçalarının temini için yedek parçacı tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.