Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sorunu çözdüğümü düşünüyorum 2-3 gündür yağış devam ediyor ve aracı kullanıyorum ıslaklık yok.En şüpheli yer arka koltuk sırt kısmı sağ sol kapı kenarlarına gelen,fitile sıfır temas eden bi parça var,o da koltuğun bi kısmı, bu kısım üstten geçme alt tarafı ise 1 vida ila gövdeye monte fakat bu vidanın monte edildiği yer doğrudan arka çamurluğun iç kısmı.Yani vidayı sökünce içeriden bakınca arka lastiği görebiliyorsunuz.Bu vida tam sıkılmadıysa yada zamanla korozyon vs çürüdüyse buradan su alıyor.Ben bu vidayı söktüğümde baya bi pas vardı vidanın yarısı yoktu içi oyulmuştu.Bu vidayı değiştirdim ve takarken de vida dişlerine sıvı conta sürdüm.2 gündür de yağışlı havada aracı kullanmaya yağmur altında bırakmaya devam ettim,sorun tekrarlamadı. Fikir belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sorunu çözdüğümü düşünüyorum 2-3 gündür yağış devam ediyor ve aracı kullanıyorum ıslaklık yok.
En şüpheli yer arka koltuk sırt kısmı sağ sol kapı kenarlarına gelen,fitile sıfır temas eden bi parça var,o da koltuğun bi kısmı, bu kısım üstten geçme alt tarafı ise 1 vida ila gövdeye monte fakat bu vidanın monte edildiği yer doğrudan arka çamurluğun iç kısmı.Yani vidayı sökünce içeriden bakınca arka lastiği görebiliyorsunuz.Bu vida tam sıkılmadıysa yada zamanla korozyon vs çürüdüyse buradan su alıyor.Ben bu vidayı söktüğümde baya bi pas vardı vidanın yarısı yoktu içi oyulmuştu.Bu vidayı değiştirdim ve takarken de vida dişlerine sıvı conta sürdüm.2 gündür de yağışlı havada aracı kullanmaya yağmur altında bırakmaya devam ettim,sorun tekrarlamadı. Fikir belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.