Civic FK7 Sunroof problemi Hakkında?

Ad Soyad
Ahmet asa
Aracınız
Civic FK7 HB 2020
Merhaba bugün aracımı çalıştırdığımda Sunroof un arkasını yukarı kaldırdım yaklaşık 15 dk lük seyehatten sonra aracımı stop ederken kapatmaya çalıştım ama tepki vermedi tuşa basınca ileri veya geri röle sesi geliyor ama Sunroof ne açılıyor ne kapanıyor raylara sprey sıktım ama tam açılmadığı için yereli de olmuyor daha önce bunun gibi problemle karşılaşan oldu mu

Merhaba bugün aracımı çalıştırdığımda Sunroof un arkasını yukarı kaldırdım yaklaşık 15 dk lük seyehatten sonra aracımı stop ederken kapatmaya çalıştım ama tepki vermedi tuşa basınca ileri veya geri röle sesi geliyor ama Sunroof ne açılıyor ne kapanıyor raylara sprey sıktım ama tam açılmadığı için yereli de olmuyor daha önce bunun gibi problemle karşılaşan oldu mu
Sunroof tuşunda temassizlik olabilir. Başıma geldi. İleri geri açıyor fakat aşağı yukarı hareket etmiyordu.

Sunroof tuşunda temassizlik olabilir. Başıma geldi. İleri geri açıyor fakat aşağı yukarı hareket etmiyordu.
Sunroof ne ileri ne geri hareket ediyor şuan
Tuşa bastığımda ses geliyor fakat motor hareket etmiyor hiç sanayide Sunroof tamircisine sordum bizlik bişey yok elektronikçi bakması lazım dedi elektronikçiye gittim beyinci bakmalı dedi beyinci benlik bişey yok Sunroof çu bakmalı dedi en son kızdım servisi aradım onlarda 4 gün sonraya randevu verdi anlayacağınız varsa bi çözüm en azından kendi başımın çaresine bakayım dedim

Geri