Civic FE1 Talihsiz kaza yaşadık:(

Ad Soyad
fatih atay
Aracınız
Civic FE1 2021
3542f458-1831-4a0d-9607-c2e7d8fd5c9d.jpega23dc5a3-5944-45b9-b59d-4f2f43b8d81e.jpege4547107-e4ad-4f64-8298-5ff5713df76e.jpegdostlar herkese merhaba
eşimin sağ şeritte ilerlerken önündeki aracın yavaşlamasıyla kendi de frenlemiş, arkadaki araç da çarpmış.
hatasız aracımız bu hale geldi
servise götürdüm tampon , bagaj stoplar değişir dedi.kasko var allaha şükür ama tramer fazlaca işler sanırım.
canım sıkıldı bayağı size de göstermek istedim. katkısı , önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Ad Soyad
Yusuf Eren Aydun
Aracınız
Civic FC5 2019
Öncelikle geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin . Aynı durumu bende yaşadım hatasız arabalar hatalı sürücüler yüzünden bu hale geliyor . Tampon bagaj stop değişirse dediğiniz gibi sağlam tramer işler

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ekli dosyayı görüntüle 272795Ekli dosyayı görüntüle 272796Ekli dosyayı görüntüle 272797dostlar herkese merhaba
eşimin sağ şeritte ilerlerken önündeki aracın yavaşlamasıyla kendi de frenlemiş, arkadaki araç da çarpmış.
hatasız aracımız bu hale geldi
servise götürdüm tampon , bagaj stoplar değişir dedi.kasko var allaha şükür ama tramer fazlaca işler sanırım.
canım sıkıldı bayağı size de göstermek istedim. katkısı , önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam cana geleceğine mala gelsin denir. Benim tavsiyem tamir sonrası değer kaybını mutlaka alın. İlk verilen teklifi kabul etmeyin.

aem

Ad Soyad
Ali Efe Meral
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Geçmiş olsun, aracınız o bölgeden hatasızsa tramer bedeli kadar değer kaybı alırsınız. İyi bir avukat bulun her gelen avukata vekalet vermeyin, kendiniz alırsanız avukat kadar değer kaybı alamayabilirsiniz. Bu zamana kadar 4 kere değer kaybı almış biri olarak söylüyorum. Bundan sonra kazasız belasız binersiniz umarım.

Ad Soyad
fatih atay
Aracınız
Civic FE1 2021
Geçmiş olsun, aracınız o bölgeden hatasızsa tramer bedeli kadar değer kaybı alırsınız. İyi bir avukat bulun her gelen avukata vekalet vermeyin, kendiniz alırsanız avukat kadar değer kaybı alamayabilirsiniz. Bu zamana kadar 4 kere değer kaybı almış biri olarak söylüyorum. Bundan sonra kazasız belasız binersiniz umarım.
aracımız hatasız boyasızdı, mümkünse bu değer kaybı noktasında detay verir misiniz?
karşı tarafın kaskosu olup olmaması alacağımızı değiştirir mi?
ne zaman değer kaybına başvurmak lazım
bu başvuru mahkemeye mi yoksa karşı taraf sigorta şirketine dilekçe ile mi olacak?
teşekkür ederim.

Ad Soyad
fatih atay
Aracınız
Civic FE1 2021
Öncelikle geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin . Aynı durumu bende yaşadım hatasız arabalar hatalı sürücüler yüzünden bu hale geliyor . Tampon bagaj stop değişirse dediğiniz gibi sağlam tramer işler
teşekkür ederim. sizde süreç nasıl işledi? yetkili serviste mi yaptırdınız? ne kadar tramer işledi
değer kaybı alabildiniz mi ?

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
çok ama çok geçmiş olsun adınıza çok üzüldüm ama gerçektende cana geleceğine mala gelsin hocam hiç tatlı canınızı üzmeyin lütfen.

sigorta şirketiniz ile görüşüp acaba trameri düşürmek adına çıkma parça kullanımına gidilebilirmi? servisin atıyorum 50 dediğini belki çıkma 20ye bulacaksınız ve parça parça bu totalde ciddi fark yapabilir.

aşağıdaki hurda araçların tamda sizin alım yapmak durumunda kalacağınız parçaları nizami görünüyor isterseniz bir görüşün servis tek tek bu parçalara ne kadar diyecek ona görede bu kişi ile pazarlık yapın değerlendirin:

rengi aynı olaydı muazzam olurdu hem fiyat düşer hem sök tak olsada boya olmazdı ama maalesef sizin renkte denk gelmedi

aem

Ad Soyad
Ali Efe Meral
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
aracımız hatasız boyasızdı, mümkünse bu değer kaybı noktasında detay verir misiniz?
karşı tarafın kaskosu olup olmaması alacağımızı değiştirir mi?
ne zaman değer kaybına başvurmak lazım
bu başvuru mahkemeye mi yoksa karşı taraf sigorta şirketine dilekçe ile mi olacak?
teşekkür ederim.
Karşı tarafın kaskosunun olması kolaylık sağlar ancak olmasa da trafik sigortasının karşıladığı miktarı alırsınız üstü icraya gider.

Kaza dosyanız kapandıktan sonra değer kaybı için dosya açabilirsiniz yani aracınızı tamirden aldıktan sonra 1 2 ay bekleyeceksiniz. Dava karşı tarafın sigortasına ve alınamaz icraya giderse karşı tarafa da açılıyor diye biliyorum.

Benim de 2024 nisanda 152 bin tl tramerli kazam olmuştu, yakın arkadaşım avukat değer kaybı işleriyle ilgileniyor. Ona vekalet verdim tüm işlerimi halletti, araç mahrumiyet parası da aldım. Siz karşı tarafın sigortasına dilekçe verirseniz çok daha az değer kaybı alırsınız ama iyi bir avukatla çalışırsanız tramer kadar değer kaybı alırsınız. Bence aracınızda 100 binden aşağı tramer çıkmaz o yüzden iyi bir avukat bulun derim.

Geri