Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
gecen pazar gunu araci park ettigim yerde kuslarin bana bir surprizi vardi. Oyle ki aracin arka kismi resmen batmisti..... Bir benzinlikte icine para atilan basincli su cihazi ile araca su tutayim dedim, pislikler anca cikti. Sonra genel olarak araca su tutmaya basladim, hani yağmur felan yamıştı çamuru bir aksın diye... ve on tamponda parmak ucu kadar bir bolgeden boya uctu gitti....Acaba basincli makineyi fazla mi yaklastirdim diye kafa takildi ama daha once de arac yikamis ve basima hic boyle bir olay gelmemisti. Ilginc geldi.Rotusla duzeltilir problem degil, ancak her yikamada acaba boya ucar mi diye dusuneceksek isimiz var. Hondanin boyasi hassas demislerdi de bu kadarini da beklemyordum acikcasi....Şimdilik böyle dolaşırım, servise gittiğimde illaki başka yerler de rötüş ister, toplu yaparım.
gecen pazar gunu araci park ettigim yerde kuslarin bana bir surprizi vardi. Oyle ki aracin arka kismi resmen batmisti..... Bir benzinlikte icine para atilan basincli su cihazi ile araca su tutayim dedim, pislikler anca cikti. Sonra genel olarak araca su tutmaya basladim, hani yağmur felan yamıştı çamuru bir aksın diye... ve on tamponda parmak ucu kadar bir bolgeden boya uctu gitti....
Acaba basincli makineyi fazla mi yaklastirdim diye kafa takildi ama daha once de arac yikamis ve basima hic boyle bir olay gelmemisti. Ilginc geldi.
Rotusla duzeltilir problem degil, ancak her yikamada acaba boya ucar mi diye dusuneceksek isimiz var. Hondanin boyasi hassas demislerdi de bu kadarini da beklemyordum acikcasi....
Şimdilik böyle dolaşırım, servise gittiğimde illaki başka yerler de rötüş ister, toplu yaparım.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.