Tampon derin çizik problemi hk.

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım aracımın arka tamponunu sensörün geç okuması sebebiyle demir olan bir çubuğa sürttüm ve derin çizikler oluştu, renk rutuş için zor bir renk bunu lokal veya daha profesyonel bir uygulama ile nasıl kapatırım yardımlarınızı bekliyorum, nazara geldik :)IMG-20211107-WA0004.jpg

Mi 9T cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım aracımın arka tamponunu sensörün geç okuması sebebiyle demir olan bir çubuğa sürttüm ve derin çizikler oluştu, renk rutuş için zor bir renk bunu lokal veya daha profesyonel bir uygulama ile nasıl kapatırım yardımlarınızı bekliyorum, nazara geldik :)Ekli dosyayı görüntüle 266972

Mi 9T cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tarif ettiğim gibi yap alt tarafı okuyup elinden geliyorsa

İlk önce kağıt bant ile maskele etrafını

Boya koduna göre rütuş boyası yaptır

Kürdan yardımı ile doldur içini 5 er dk ara ile 4 kat taşırmadan zaten etrafı maskeleyince taşsada sorun yok

Kuruyunca 2000 su zımparası ile elinde bol ıslak bi bez olacak orayı ıslata ıslata bebek poposu okşar gibi zımpara yap aynı hizaya gelir diğer kısımlar ile

Bırak kurusun sonra yarım ton fark eder fark dahada etmez

SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2021
Tarif ettiğim gibi yap alt tarafı okuyup elinden geliyorsa

İlk önce kağıt bant ile maskele etrafını

Boya koduna göre rütuş boyası yaptır

Kürdan yardımı ile doldur içini 5 er dk ara ile 4 kat taşırmadan zaten etrafı maskeleyince taşsada sorun yok

Kuruyunca 2000 su zımparası ile elinde bol ıslak bi bez olacak orayı ıslata ıslata bebek poposu okşar gibi zımpara yap aynı hizaya gelir diğer kısımlar ile

Bırak kurusun sonra yarım ton fark eder fark dahada etmez

Zımpara yaparken bant çıkarılacak mı? Muhtemelen çok incedir ancak boyalı yerlere zarar verir miyiz zımparayla?

Zımpara yaparken bant çıkarılacak mı? Muhtemelen çok incedir ancak boyalı yerlere zarar verir miyiz zımparayla?
Geç gördüm kusura bakma o zımpara a4 kağıdı gibi zarar vermez aracın boyasına ister çıkar ister çıkarma sorun olmaz zaten oto boyacılar da o zımpara ile boyadıkları araçları zımparalayıp pasta atıyorlar üzerine aracın

Ad Soyad
Yunus Emre
Aracınız
Civic FE1 2021

Yanlış bilmiyorsam boya ile o bölgeyi tepeleme yapacaksın bantları çektikten sonra sökmeden zımpara ile arabanın normal boya seviyesine kadar zımpara ile ineceksin sonra o bölgeye inceden bi pasta cila yapacaksın ama bantları sökmeden ve geniş bi alanı bantla zompara yaparken kaçırma diye youtubedede onunla ilgili videolar var ama o kadar uğraşmana gerek bile yok bence direk al ince fırçayla geçiver üstünden ufak bi bölge olduğu içi dikkat çekmez

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri