Taş sesleri

Yolda giderken dusuk hizlarda ilk kalkis belki 20 30 km gibi boyle kucuk taslari lastigin toplayip yuvasina dogru sicratmasi sonucu tas sesleri geliyor. Tozluk pacalik seti diye satiliyor nette kullanan var mi is gorur mu ?

Aracınız
İllaki iş görür. Hatta fd6 ve önceki kasalarsa standart vardı. Corollada da vardı. Ama fb7 ve fc5' e yakışmaz bence.

SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bir onceki aracim fb7ydi. Onda var miydi tozluk pacalik hatirlamiyorum ama boyle ses hic yoktu. Goruntuyu bozacagi konusunda ben de hem fikirim ama bilemedim ne yapsam

Aslinda teker davlumbazlari ince bir plastik. Buna çarpan tas toprak ses yapiyor. Aslinda davlumbazlara icten yalitim yapilsa mis olurda. Nerde o baba yigit

Ericsson A1018s cihazı

kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2018
Yolda giderken dusuk hizlarda ilk kalkis belki 20 30 km gibi boyle kucuk taslari lastigin toplayip yuvasina dogru sicratmasi sonucu tas sesleri geliyor. Tozluk pacalik seti diye satiliyor nette kullanan var mi is gorur mu ?
Merhaba
Konuyu hortlaticam ama bu konuda cok yorum goremedim. Fc5 aracima pacalik seti almayi dusunuyorum. Siz kullan
diniz mi fayda sagladi mi acaba ?

Aracınız
Civic FK7 HB 2019
merhaba ben aldım paçalık çok da memnun kaldım. aracın kirlenmesinide azda olsa geciktiriyor. yıkandıktan sonra tekerden gelen çamurları hiç görmyorsunuz.

Aracınız
Civic FC5 2018
merhaba ben aldım paçalık çok da memnun kaldım. aracın kirlenmesinide azda olsa geciktiriyor. yıkandıktan sonra tekerden gelen çamurları hiç görmyorsunuz.
Merhaba
Bende gecen hafta uygulamasını yaptım yazmak yenı nasip oluyor. Dedıgınız gıbı arac kırlenmesını gecıktırıyor ve camurlu yollarda gelen tas sıcratma sesi ben ce bariz sekılde azaldı. Ayrıca görsel olarak yakışmaz diye düşünüyordum fakat araçla güzel kombin oluşturdu. En yakın zamanda görsel atacağım.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Bende letgo'da uyguna orjinal paçalık bulunca geçen yazın FB7ye kendim takmıştım, hatta birazda davlumbazı aralayıp altına izolasyon malzemesi yerleştirmiştim :)
Bence çakıl-taş seslerinde hissedilir azalma var, ayrıca çamurlu yağmurlu hava koşullarında kapınında kirlenmesini engelliyor, tabi kapı yerine çamurluğun üst kısmı kirleniyor ama kapı gibi ciddi ebatlarda değil.
Kısacası uyguna temin edebilirseniz kullanılmasını tavsiye ederim, tabi body-kit mevcutsa kullanma imkanınız olmuyor diye biliyorum.

Geri