Civic FC5 Tüm arıza uyarı ve ışıklarının yanması?

Aracınız
Civic FD6 2007
Merhabalar 2017 model eco executive aracım var. aracı ilk çalıştırdığımda tüm arıza ışıkları yandı sistemi kontrol edin uyarısı verdi. Aracı stop etmeye calistigimda stop olmadı Start stop tuşuna basılı tutarak aracı stop ettim tekrar çalıştırdığımda herhangi bir arıza vermedi. Bu uyarıyı araç haftada bir defa yapıyor bulunduğum şehir küçük ve aracı günlük kısa mesafelerde kullanıyorum bulunduğum şehirde servis olmadığı için de servise de götüremedim resim ekliyorum sorunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.IMG_2932.jpeg

Aracınız
Civic FD6 2007
Merhabalar 2017 model eco executive aracım var. aracı ilk çalıştırdığımda tüm arıza ışıkları yandı sistemi kontrol edin uyarısı verdi. Aracı stop etmeye calistigimda stop olmadı Start stop tuşuna basılı tutarak aracı stop ettim tekrar çalıştırdığımda herhangi bir arıza vermedi. Bu uyarıyı araç haftada bir defa yapıyor bulunduğum şehir küçük ve aracı günlük kısa mesafelerde kullanıyorum bulunduğum şehirde servis olmadığı için de servise de götüremedim resim ekliyorum sorunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 272885
Aracın aküsü yeni değişti

Ad Soyad
İbrahim Dağtekin
Aracınız
Civic FC5 2021
Sorunumu buldum. Sol ön abs kablosunda arıza var araç arıza vermiyorken o kabloya dokunduğumda bu şekilde arıza lambalarını yakıyor.
Merhaba nasıl buldunuz arızayı tebrikler. Benim de galiba abs kablosu çünkü arka lastik tamirinden sonra olmuştu. Kabloyu değiştir diniz mi

Aracınız
Civic FD6 2007
Merhaba nasıl buldunuz arızayı tebrikler. Benim de galiba abs kablosu çünkü arka lastik tamirinden sonra olmuştu. Kabloyu değiştir diniz mi
Merhaba sorunu bugün tespit ettim henüz kabloyu değiştirmedim. Araç çalışır haldeyken ABS kablolari ile oynadım elimle daha sonra sol ön ABS kablosuna dokunduğumda bu şekilde arıza lambalarını yaktı zaten yanan uyarı lambalarının tamamı fren sistemi ile Alakalı. Sizde hangisinin arızalı olduğunu düşünüyorsanız o kabloyla biraz oynayarak deneyebilirsiniz. Servise sordum parça fiyatına 3000 TL dediler internette 700 TL’ye de var kararsızım şu anda

Geri