Uefa Süper Kupa Finali İçin Kapatılacak Yollar

ozqury

0
Katılım
19 Nis 2015
Mesajlar
349
Tepki puanı
403
Konum
34 - Beylikdüzü
Aracınız
Civic FC5 2018
Merhaba herkese,

Eğer bayram süresinde İstanbul' da olacak olan varsa 14 Ağustos 13:00 - 15 Ağustos 04:00 arası bazı yollar kapatılacak. O yollar ise;

Bomonti - Dolmabahçe Tüneli çift taraflı olarak, Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağı' ndan stadyuma kadar çift taraflı olarak (Süleyman Seba Caddesi ile Dolmabahçe Caddesi' nin kesiştiği noktadan itibaren), Gümüşsuyu Bölgesi' nde İnönü Caddesi' nin Selime Hatun Sokağı ile kesiştiği nokta her iki yönlü olarak (Alman Konsolosluğu' nun bulunduğu noktanın kavşağından itibaren, Taksim Bölgesi' nden geliş), Mete Caddesi ve devamında Taşkışla Caddesi ile kesişen Gazhane Bostan Sokak ve devamında Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi ile Asker Ocağı Caddesi Taksim Bölgesi' nden Geliş, Taşkışla Caddesi ile kesişen Kadırgalar Caddesi Nişantaşı - Maçka Bölgesi' nden geliş – gidiş, Meclisi Mebusan Caddesi' nde her iki yönlü olarak, Mebusan Yokuşu' nun (Parkiçi Yolu) kesiştiği noktadan Mimar Sinan Üniversitesi' nin olduğu yer (Fındıklı Kavşağı) itibaren olmak üzere Karaköy istikametinden geliş - gidiş, Gümüş Sokak.
Kapanacak ara yollar; Kadırgalar Caddesi: Dolmabahçe Caddesi ile Maçka Taşkışla Caddesi arası, Dolmabahçe Gazhane Caddesi, Asker Ocağı Caddesi, İnönü Caddesi ve Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi, Vişneli Tekke Sokak, Babaefendi Sokak, Kadırgalar Caddesi stadyuma yakın tek şerit, Tünel çıkışı ile Kadırgalar Caddesi' ni birleştiren ara yol. Ayrıca maç günü seyircilere toplu ulaşımın ücretsiz olacağı da söyleniyor.

Kaynak: İBB
 
Geri
Üst