Civic FC5 ÜRÜN GÜNCELLEME DUYURUSU?

Ad Soyad
Mehmet Karagedik
Aracınız
Civic FC5 2018
2018 1.6 eco var bende de benim aracı da kapsıyor mu acaba sms vb bir şey almadım.

Şimdi şasi numarasından sorguladım, geri çağırma varmış.

Son düzenleme:

aem

Ad Soyad
Ali Efe Meral
Aracınız
Civic FK7 HB 2017

Ben de bu linkten sorguladım herhangi bir çağrı yok diyor. 2017 FK7 aracım var servisi de arayıp soracağım.

Ad Soyad
Oktay Günay
Aracınız
Civic FC5 2017
2017 eco elegance araç 2018 trafiğe çıkışlı bugün banada bu şekilde mesaj geldi linkten şasi no ile sorguladım kayıt açılmış gözüküyor geri çağırma var garantisi bitti normalde araştırdığım kadarıyla honda kendi gönüllü çağırıyormuş hatadan dolayı ücretsizmiş sanırım tamamen ama çeyrek benzinle gitmek gerekiyormuş sanırım benim benzin full'e yakın benzin azalınca randevu alayım olmazsa.

Ad Soyad
Yasin
Aracınız
Civic FC5 2019

Arkadaşlar Honda sitesine girip şase no sorguladığınız zaman aşağıdaki gibi bir ibare varsa servis randevusu alın. Geri arayıp tarih veriyorlar.
2 saatlik bir iş ve ücretsizmiş. Benzin deposu yarımın altında ve bagaj boş olacakmış. Ben aracın 2. sahibiyim, ilk sahibine mesaj gitmemiş.

Aksiyon geçmişi​

• Girmiş olduğunuz şasi numarasına ait 1 adet İyileştirme Kampanyası bulunmaktadır. Size en kısa sürede ulaşıp işleminizi tamamlayabilmemiz için lütfen bilgilerinizi güncelleyiniz.

Son düzenleme:
Aracınız
Civic FC5 2020
Merhabalar fc5 sahipleri,

Benim gibi şu duyuruyu alan oldu mu? Honda aracı servise çağırıyor;

URUN GUNCELLEME DUYURUSU -Degerli, NLAFC5XXXXXX sasi numarali HONDA CIVIC kullanicimiz, HONDA nin surekli kalite izleme faaliyetleri sonucu, aracinizin yakit pompa sisteminin kontrol edilmesi ve kontrol sonucu gerekliyse ilgili parcalarin degismesi gerektigi saptanmistir. Aracinizda TAMAMEN UCRETSIZ olarak uygulanacak bu kontrol islemi dolayisiyla en kisa surede Honda yetkili servisinizi arayarak RANDEVU ALMANIZI rica ederiz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Honda araciniz yoksa yada sattiysaniz HONDA SAT yaz 3172ye gonderin.

Bilinen bir problem mi var?
Evet çoğu insan almış randevu alın gidin derim

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Ahmet AYDEMİR
Aracınız
Civic FC5 2018
Merhabalar fc5 sahipleri,

Benim gibi şu duyuruyu alan oldu mu? Honda aracı servise çağırıyor;

URUN GUNCELLEME DUYURUSU -Degerli, NLAFC5XXXXXX sasi numarali HONDA CIVIC kullanicimiz, HONDA nin surekli kalite izleme faaliyetleri sonucu, aracinizin yakit pompa sisteminin kontrol edilmesi ve kontrol sonucu gerekliyse ilgili parcalarin degismesi gerektigi saptanmistir. Aracinizda TAMAMEN UCRETSIZ olarak uygulanacak bu kontrol islemi dolayisiyla en kisa surede Honda yetkili servisinizi arayarak RANDEVU ALMANIZI rica ederiz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Honda araciniz yoksa yada sattiysaniz HONDA SAT yaz 3172ye gonderin.

Bilinen bir problem mi var?
Ben yaptırdım benzin pompasının içinde bir pervane var o değişiyor.bir iki saat sürüyor.

aem

Ad Soyad
Ali Efe Meral
Aracınız
Civic FK7 HB 2017

Gönüllü geri çağırmaya şasi no girdiğimde bir şey çıkmadı, servisi aradım randevu oluşturdu bilginize. Aracım 2017 Civic FK7 Sport, 10 Şubat'ta Honda Haldız'a gidicem bakalım ne olacak.

Geri