Ben daha cam kaldirma modulunun hakkindan gelememisken insanlar uzaktan calistirma arastirmalarina baslamis. Ezik hissettim kendimiSelam arkadaşlar
Otomatik aracım için uzaktan çalıştırma Modülü düşünüyorum konu ile ilgili bilgisi ve yaptırabileceğim bir yer varmı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Instagram.com/basestyle
Ne sıkıntınız var hocam cam kaldırma ile ilgili yardımcı olalım.Ben daha cam kaldirma modulunun hakkindan gelememisken insanlar uzaktan calistirma arastirmalarina baslamis. Ezik hissettim kendimi
Sunroof dedinmi orda akan sular duruyor bende olmadığından normal cam kapama var memnunum .bu kadarda rahata alışmayın bi kendiniz kapatın sunroofuduBulamadim 4 cam+sunroof modulu Ismail bey
Sunroof dedinmi orda akan sular duruyor bende olmadığından normal cam kapama var memnunum .bu kadarda rahata alışmayın bi kendiniz kapatın sunroofudu
Cam için olanı varda sunroof olayı biraz zor gibi.Abi kilitleyince otomatik kapansa fena olmaz sanki
Instagram.com/basestyle
Hocam ozur dilerim konunun dagilmasina sebep oldum biraz.Selam arkadaşlar
Otomatik aracım için uzaktan çalıştırma Modülü düşünüyorum konu ile ilgili bilgisi ve yaptırabileceğim bir yer varmı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Instagram.com/basestyle
Bulamadim 4 cam+sunroof modulu Ismail bey
Selam arkadaşlar
Instagram.com/basestyle