daha önce bir tane tablet kıran 3 yaşındaki oğluma yine geçen ay tablet almak için vatan bilgisayara gittim alıcağım ürün samsung marka 400 tl civarındaydı nasıl olsa bunuda kırıcak dedim reyon görevlisi bayan çocuğunuza alıcaksanız toşhibanın bu ürününde kampanya var kırılmaya karşı kaskolu dedi fiyatıda 600 tl düşündüm mantıklı geldi kaskolu toşhiba tableti aldım aradan bir ay geçti geçtiğimiz pazar günü ben izmir buluşmasındayken bizim oğlan tablette oynadığı oyunda yanınca sinirlenmiş tableti sehpaya çarpmış ekranını kırmış iyi nasıl olsa kırılmaya karşı kaskosu var dedim vatan bilgisayara gittim ve sinirler tepeme çıktı aldığım toşhiba tablet kaskoluymuş fakat ürünü aldıktan 14 gün içinde internetten toşhiba sitesine girip kendimiz kasko işlemlerini yapıcakmışız
bana kesinlikle ürünü alırken bu ayrıntıyı söylemediler daha önce teknosadan vb bir çok yerden ek garantili ürün aldım kasada ödeme yaparken söylüyolardı ve fiyat farkı oluyordu
ürünü aldığım mağaza ve toşhiba bu gün aradı üzgünüz bir şey yapamayız dediler
az önce genel merkezi istanbulu aradım mağazayı şikayet ettim sizin satış görevlisinin vurdumduymazlığının hatasının suçlusu ben değilim bana iki gün içinde geri dönüş yapın avukatımla görüştüm yasal yollara başvurucam tüketici hakem heyetine gidicem dedim
bana kesinlikle ürünü alırken bu ayrıntıyı söylemediler daha önce teknosadan vb bir çok yerden ek garantili ürün aldım kasada ödeme yaparken söylüyolardı ve fiyat farkı oluyordu
ürünü aldığım mağaza ve toşhiba bu gün aradı üzgünüz bir şey yapamayız dediler
az önce genel merkezi istanbulu aradım mağazayı şikayet ettim sizin satış görevlisinin vurdumduymazlığının hatasının suçlusu ben değilim bana iki gün içinde geri dönüş yapın avukatımla görüştüm yasal yollara başvurucam tüketici hakem heyetine gidicem dedim