Enjektör ve hortumları yağ içinde. Bu tarafın altı tamamen yağ içinde doğrusu. Anlam veremedim. Orayı kontrol ettim. İçinden yağ geçmediğini düşünerek fazla üstünde durmadım.LPG enjektörüne giden hortumda ıslaklık görünüyor. Orayı kontrol ettiniz mi ?
Atiker Gold enjektör ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Hızlı ve daha dayanıklı bir enjektör.
Ekli dosyayı görüntüle 268022
Lpg enjektör setinin içinde yağ var diye biliyorum. Kaçak var ise aşağıya inmiş olabilir. Enjektör kilometre ve sene takibi sorgulanabilir. Sabah sesli çalışıyor mu takip edilebilir.Enjektör ve hortumları yağ içinde. Bu tarafın altı tamamen yağ içinde doğrusu. Anlam veremedim. Orayı kontrol ettim. İçinden yağ geçmediğini düşünerek fazla üstünde durmadım.
Ustaya bir adet büyük huni alıp hediye edin.Hava filtresini söktüm. Bogaz kelebeği ve egr temizliğini yaptım. Etrafa iyice baktım. Eksantrik tapasindan yağ kaçırıyor onu gördüm. Daha önceden usta yağ koyarken etrafa taşmış o yüzden enjektör tarafı tamamen yağ olmuş.
Onun yerine kendime takım alacam. Usta ile uğraşmak gerçekten büyük bi dert. Eksantrik tapasi kaçırıyor. Bunu görüyorsun. Ara söyle, "arabanın her tarafına bak" diyen adam onuda değiştir der. Maf sensorunu takmayı unutmuş. Ben taktım. İşleri güçleri para. Dört dörtlük hiç bi usta ben görmedim daha.. Tek çözüm hiç bulaşmamak ve takım almak.Ustaya bir adet büyük huni alıp hediye edin.
Hocam siz baya kötü ustaya denk gelmişsiniz. İyi usta vezir eder. Kötü usta rezil eder. İleriye dönük tecrübeli Honda ustası bulmanız problem çözmek adına yardımı olur.Onun yerine kendime takım alacam. Usta ile uğraşmak gerçekten büyük bi dert. Eksantrik tapasi kaçırıyor. Bunu görüyorsun. Ara söyle, "arabanın her tarafına bak" diyen adam onuda değiştir der. Maf sensorunu takmayı unutmuş. Ben taktım. İşleri güçleri para. Dört dörtlük hiç bi usta ben görmedim daha.. Tek çözüm hiç bulaşmamak ve takım almak.