Civic FB7 Vuruntu?

Ad Soyad
Çağlar
Aracınız
Civic FB7 2015
Selamın aleyküm herkese hayırlı akşamlar hayırlı cumalar diliyorum. 2015 fb7 kasa aracım, 1500 ile 1700 devirlerde, bir vuruntu sesi geliyor, ayrıca aracı da silkeliyor bu neyin nesidir, birkaç arkadaşımdan sordum onlarda da bu sorun var, ben söyleyene kadar hiçbiri bahsetmemişti bu konudan bana, ben söyledikten sonra onlar da kusmaya başladılar. bu araçların kronik sorunu mu bu... Not: genelde LPG'de kullanıyorum benzinde hiç denemedim

Aracınız
Civic FB7 2015
Selamın aleyküm herkese hayırlı akşamlar hayırlı cumalar diliyorum. 2015 fb7 kasa aracım, 1500 ile 1700 devirlerde, bir vuruntu sesi geliyor, ayrıca aracı da silkeliyor bu neyin nesidir, birkaç arkadaşımdan sordum onlarda da bu sorun var, ben söyleyene kadar hiçbiri bahsetmemişti bu konudan bana, ben söyledikten sonra onlar da kusmaya başladılar. bu araçların kronik sorunu mu bu... Not: genelde LPG'de kullanıyorum benzinde hiç denemedim

Merhaba bu olay ne yazık ki kronik. LPG de bu devir aralığında yapıyor. Benzinde yok denecek kadar az. Forumda baya konuşuldu bazı kullanıcılar lpg ayarında yapılan değişiklerle baya düzeldiğini yazmıştı. Orjinal lpg li olanlar da bir ayarlama yapılamıyor veya yapmıyorlar bu arada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
o vuruntu değil ivtec sisteminin anlık geçiş olayı. aslında bir sorun değil sistemin çalışmasının farkına varmak gibi düşünebilirsiniz. benzinde cok az hissedilir lpg de birraz daha fazla. lpg de ki hissi azaltmak için afr ayarı yaptırabilrisiniz biraz daha azalıyor ama bu bir sorun değil.

Ad Soyad
Burak yanık
Aracınız
Civic FC5 2016
Bendede fc5 var. 3 yil once brc taktirmistim. Geçenlerde lpgye geçmedi arac map sensoru değişti.sonrasinda motor lambasi falan yakti silkeleme oldu.sorunu çözdüler ustalar ama tam dediğiniz aralikta bazen silkeleme oluyor yine önceden hiç yoktu.lpg ayariyla basınç ayariyla falan alakali bir durum sanırım

Geri