Merhaba öncelikle konu başlığınıza hayran kaldığımı ve tanışma bölümünde kendinizi tanıtmanızı söylemek istiyorum.
Bunu adminler söylüyor hep bu defa ben söylim dedim
> Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.Arkadaşlar selam,yagmur sensoru ayari hizli kademede oldugu halde cok yavas calisiyor,önümü goremeyince manuel olarak calistiriyorum..boyle bir sorun yaşayıp
çözen varmi..
Teşekküler,sanırım bu sorun genelde her aracta görülebiliyor..böyle kullanıcaz artık..> Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.
> Fc5'te daha çok problem duymuştuk. Fb7'ler genelde memnun. Bu konular size yardımcı olur.
Otomatik Silecek Problemi
Arkadaşlar merhaba Benim silecekler yağmur yağdığında bir çalışıyor bir çalışmıyor.mesala otomatik moda alıyorum . Önce çalışıyor sonra camda görünecek alan kalmamasına rağmen calişmiyor. Bende elimle silecekleri çalıştırıyorum. Sebebini bilen varmı acaba yardımlarınızı rica ederim.www.civictr.com
Civic FC5 - Fc5 2018 eco Exe silecek sorunu
Arkadaşlar şimdiye kadar kullandığım arabalarin hiçbirinde sileceği otomatikte kullanamadım. Hepsi saçmalıyor. Bir önceki aracim Mercedes ti onda da durum aynıydı.bizdeki low biraz yavaş çalışsa, yağmur sensörünü hiç kullanmıcam da oda çiseleme şeklinde yağan yağmur için hızlı kalıyor...www.civictr.com
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Daha önce ön cam değişti ise yağmur sensörünün jeli doğru uygulanmamış olabilir.Arkadaşlar selam,yagmur sensoru ayari hizli kademede oldugu halde cok yavas calisiyor,önümü goremeyince manuel olarak calistiriyorum..boyle bir sorun yaşayıp
çözen varmi..
Olabilir kardesim..boyle kullanicam çare yokDaha önce ön cam değişti ise yağmur sensörünün jeli doğru uygulanmamış olabilir.