Civic FD6 Yakın zamanda Alt Takım Yaptıran Var mı?

Tayhaf

0
Herkese iyi günler, Geçen gün rot ayarı için rotçuya gittim. Rotçu çok acı bir reçete verdi. Bozuk taşlı yollarda sesler geliyordu ancak aracın sert süspansiyonlarına veriyordum. Bu malzemeleri nereden temin edebilirim.
Teşekkürler
20250321_105242.jpg

SM-A356E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Arac kac model kac km de? Salincak fişekleri yerine salincaklari komple değiştirmeniz daha sağlıklı olur. Sadece fişekler değiştiğinde kısa zaman sonra yine bozuluyor.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Arac kac model kac km de? Salincak fişekleri yerine salincaklari komple değiştirmeniz daha sağlıklı olur. Sadece fişekler değiştiğinde kısa zaman sonra yine bozuluyor.
Orjinal salıncak olur ise tercih edilebilir. Yoksa yan sanayi alınca bu sefer burç bile alsan yerine oturmaz tekrar salıncak almak zorunda kalınır. Kaliteli burç alıp çaktırmak daha uygun fiyata olur.

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Orjinal salıncak olur ise tercih edilebilir. Yoksa yan sanayi alınca bu sefer burç bile alsan yerine oturmaz tekrar salıncak almak zorunda kalınır. Kaliteli burç alıp çaktırmak daha uygun fiyata olur.
Kesinlikle ama burcu cakarken yuvayı bozuyorlar maalesef

Tayhaf

0
Teşekkür ederim .Kaliteli bir salıncak, servis dışında varmıdır. Birde salıncak ve burçlar set olarak beraber mi satılıyor

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Teşekkür ederim .Kaliteli bir salıncak, servis dışında varmıdır. Birde salıncak ve burçlar set olarak beraber mi satılıyor

Rica ederim. Salıncak için orjinal dışında kaliteli markaları öğrenmelisiniz. (OEM ürünler)
Salıncak bütün olarak satılır.
Burç alınırsa onu tornacı takacak. Tamirci işi değil!

Geri