Civic ES7 Yakıt bir anda arttı?

Triger zinciri takılırken senteyi düzgün ayarladılar mı acaba? 🤔

Bu da yakıt oranını etkiler.

Aynı listede o değerler vardı ama hiç dikkat etmedim kaç olduguna yüzde kaç olmalı normalde akşam kontrol ederim bunlarıda
Arıza lambası yanması için Ltf +20, -20 geçmesi gerekiyor. Ne kadar sıfıra yakın olursa o kadar iyi olur. Eksi zengin, artı fakir karışım demektir.

Son düzenleme:
Triger zinciri takılırken senteyi düzgün ayarladılar mı acaba? 🤔

Bu da yakıt oranını etkiler.
Hocam 12.000 kilometre önce değişim olmuş. Fakat problem ise daha yeni ortaya çıkmış.
Bu tarz bir durum olsa daha yakın zamanda belli etmez miydi?

Hocam 12.000 kilometre önce değişim olmuş. Fakat problem ise daha yeni ortaya çıkmış.
Bu tarz bir durum olsa daha yakın zamanda belli etmez miydi?
12 bin detayına dikkat etmemişim. Evet ilk etapta belli ederdi.

Subap ayarı yaptırdınız ama kişisel tecrübelerime dayanarak herkesin bu subap ayarını düzgün yapamadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Bizzat bu durumla karşılaştım. Yetkili servisten ayrılma bir Honda özel servisine gitmiştim. Subap ayarını yapmıştı fakat araç daha kötü titreşimli bir hal almıştı.

Kendim yaparak düzeltmiştim.
Tabi bu ihtimal ama
Buna benzer durumlarda bazı şeylerin yapıldığını sanarak sorunu başka yerlerde ariyorsunuz.

Size tavsiyem elm327 gibi obd cihazı ile aracın ltft, stft değerlerini takip etmeniz.
Km.niz yüksek. Oksijen sensörlerinizde yada maf sensörünüzde bir problem olabilir.

Subap ayarı yaptırdınız ama kişisel tecrübelerime dayanarak herkesin bu subap ayarını düzgün yapamadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Bizzat bu durumla karşılaştım. Yetkili servisten ayrılma bir Honda özel servisine gitmiştim. Subap ayarını yapmıştı fakat araç daha kötü titreşimli bir hal almıştı.

Kendim yaparak düzeltmiştim.
Tabi bu ihtimal ama
Buna benzer durumlarda bazı şeylerin yapıldığını sanarak sorunu başka yerlerde ariyorsunuz.

Size tavsiyem elm327 gibi obd cihazı ile aracın ltft, stft değerlerini takip etmeniz.
Km.niz yüksek. Oksijen sensörlerinizde yada maf sensörünüzde bir problem olabilir.
Cihazım var akşam kontrol edicem ltft stft değerlerini.
1 Yıldır ustaya gitmiyorum bende ön takım felan sıvı bakımları yapıyorum ama bu tarz sensör arızalarında acemiyim dahaca ama birçok ustada sizin veya benim ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor araçla.

Geri