Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yakıtın yüksek kardeşim normal olanı36 litre lpg ile 350 lerde gezmelisin hadi 300 yap trafikli ama şu konuda sana katılıyorum honda her yönden eksi bi araç zaten forumda gezerken sıkıntıları görürsün ben daha önce hep hyundai kullandım ama hiç kronik arızası olmuyodu bakım maliyeti bunun tam yarısıydı ses yalıtımı daha iyiydi yakıtı yoktu zaten gidişi bundan daha hızlıydı NEDEN?çünkü bu araçlarda sarfiyat çok olunca hiçkimse dipgaz gidemiyo onun için bu araç la zaten bassmıyosun[emoji4] [emoji4] ben 2011 elentra almadıgıma yanıyorum resmen hem bundan gösterişli hem parca ucuz hem kronik hastaliklari yok hemde modeli yuksek buna göre ve anahtarsiz calistirmaya kadar hersey mevcuttu ama kismet iste zaten şuandada satlik aracımSM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yakıtın yüksek kardeşim normal olanı36 litre lpg ile 350 lerde gezmelisin hadi 300 yap trafikli ama şu konuda sana katılıyorum honda her yönden eksi bi araç zaten forumda gezerken sıkıntıları görürsün ben daha önce hep hyundai kullandım ama hiç kronik arızası olmuyodu bakım maliyeti bunun tam yarısıydı ses yalıtımı daha iyiydi yakıtı yoktu zaten gidişi bundan daha hızlıydı NEDEN?çünkü bu araçlarda sarfiyat çok olunca hiçkimse dipgaz gidemiyo onun için bu araç la zaten bassmıyosun[emoji4] [emoji4] ben 2011 elentra almadıgıma yanıyorum resmen hem bundan gösterişli hem parca ucuz hem kronik hastaliklari yok hemde modeli yuksek buna göre ve anahtarsiz calistirmaya kadar hersey mevcuttu ama kismet iste zaten şuandada satlik aracım
SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.