Yardım,Fc5 lastik basınç değerleri

Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar merhaba. Bugün lastik basınç uyarım yandı. Eski arabamda bu özellik olmadığı için kafama göre basar geçerdim. Şimdi hangi lastikten kaynaklıdır, aracımız için kaç basılmalıdır bunu bana anlatabilecek veya bir link paylaşabilecek var mı? Kitapçıklar evde ben şehirdışındayım. O yüzden size danıştm, forumda bulamadım cevabı.

Aracınız
Civic FC5 2020
4 lastiğe 32 basın. Ardından multimediadan ayarlar kısmından kalibre edince düzelecektir. Aşağıdaki videoda kalibreyi nasıl yapacağınızı görebilirsiniz.

Aracınız
Civic FC5 2018
Bir ekleme de bilgi amaçlı ben yapayım. Şöför kapısını açtığınız zaman orada lastik basınç bilgisi yazmaktadır. Yüklü yüksüz ne kadar hava basılmalı ayrıca boya kodunuzda orada yazar. Oradaki değer bar cinsinden yanlış hatırlamıyorsam 2,2 bar yazar. Yaklaşık 14,5 ile çarpınca benzincilerde kullanılan psi değeri çıkar. Arkadaşın dediği gibi 32 ideal basınç. Başıma geldiği için söylüyorum hava basıp kalibrasyon yaptıktan sonra yine uyarı verebilir. Lastik basınçlarından eminseniz farklı zamanda 2-3 kere kablibrasyon yapman gerekebilir. Malesef bizim sistemler inik lastiği söylemiyor.

Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar merhaba. Bugün lastik basınç uyarım yandı. Eski arabamda bu özellik olmadığı için kafama göre basar geçerdim. Şimdi hangi lastikten kaynaklıdır, aracımız için kaç basılmalıdır bunu bana anlatabilecek veya bir link paylaşabilecek var mı? Kitapçıklar evde ben şehirdışındayım. O yüzden si 192.168.1.254 ze danıştm, forumda bulamadım cevabı.
issue got solved (Sorun çözüldü.)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri