yeni fc5 lpg gösterge problemi

ywzckr

0
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
1,167
Tepki puanı
882
Konum
Samsun
Merhaba,

Mesajları yeni gördüm.

Aracınız hayırlı olsun.

Aracı LPG'de kullanırken anlık yakıt tüketimi ekranı değer gösteremezken, Benzine geçtiğiniz anda değer vermeye başlıyor. Ya da bende durum bu şekilde.

Sizde anlık tüketim verisi vardı.
Bir de kalemle üzerine notlar yazdığınız bir fotoğraf vardı. Benzin göstergesi, LPG göstergesi yazıyordu. Bu fotoğrafta LPG seviyesini gösteren bölmelerin en sağında, bölmelere bir isim olarak dikdörtgen kutucuk içinde LPG yazar. Sizde bunu göremedim.
Bu nedenle bende benzinde kullanmakta olduğunuz izlenimi oluştu bende.

Eğer kesinlikle LPG'de idiyseniz fotoğrafını gönderdiğiniz ekranda LPG doluluk mikrarını göremediyseniz bir temassizlik veya çıkık soket gibi bir sorun olabilir.

Ama bence LPG'de değildiniz. Benzin faturasına dikkat!

SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam direksiyonun sol tarafinda hani lpg azalinca sari imlecte lpg cikiyor ya onun altinda yesil renkte lpg simgesi var artik agustos 2018 sonrasi uretimlilerde, bizim gibi lpg miktarinin hemen yaninda degil. Yesil renkteki lpg simgesi yaniyorsa arac lpg de oluyor.
Gostergedeki bu ufak degisiklikle lpg de anlik tuketim verisini actilar gostergede degisiklikoldugu icin de biz eski kullanicilar talepte bulunamiyoruz. Mayis 31 de aldim haziran 1 yada 2de teslim almistim, 2018 olmasina ragmen bendede tuketim gostermiyor malesef.
Arkadasim aracinda hicbir sorun yok, yeni uretimler bu sekilde. @EmirHonda


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
3 Ara 2018
Mesajlar
25
Tepki puanı
13
Konum
İzmir
Aracınız
Civic FC5 2018
Arabada sorun yok bilgi ekranından yakıt tüketimi simgesi var o Seçili ise i düğmesinden oklarla sağ sol yapıp LPG göstergesine getiriyorsunuz.
 
Katılım
27 Şub 2019
Mesajlar
15
Tepki puanı
5
Konum
Ankara
Sorunu halledebildiniz mi? Aynı sorun bendede oldu. Benzin anlık tüketimini gösteriyor. Lpg yi göstermiyor. Nasıl halledebilirim?


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

kayhanbozkus

0
Yönetici
Katılım
11 Mar 2015
Mesajlar
2,335
Tepki puanı
1,100
Yaş
35
Konum
Ankara
@cesettur araciniz nedir ve kac model ? 2017 model civic var bizde de ondada lpg'de tuketimi gostermiyor. Belli bir modelden sonra bu ozellik eklendi diye biliyorum.



ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316
 
Geri
Üst