Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Bende çok yakıştığını düşünüyorum. Ancak aradığımı bulamadım. Hem sizin araçtan hem başka bir örnekle aradığımı ekliyorum. Hem fikir olur hem de belki bulan ve/veya yapan vs. olursa bilgi paylaşımı sağlar. Bende bulursam paylaşıyor olacağım. Aynı o üst parçanın ekteki fotoğraflarda işaretlediğim gibi bide mümkünse en ince olanını bulabilsem çok daha yakışacağını düşünüyorum. Eğer bulamazsam piano black folyo kaplama ile işini doğru yapan bir yerde böyle bir sonuç alınır mı onu da merak ediyorum açıkçası. Bu konuda da bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Fotoğrafta görüldüğü üzere o kısmın 1 parmak kalınlığında hemen hemen üst kısmı boş kalıp daha düz bir kesim üste taşmıyor ama görüntüyü güzelleştirecek kadar da kapatıyor. Aynı ön ek için bunu arıyorum bulan, yapan, kullanan varsa paylaşmaları önemle rica olunur
NOT: Fotoğraflarda eki değil, özellikle ekin bitiş kısmını, üstte kalmasını istediğim boşluk kısmını işaretleyerek göstermeye çalıştım