3. Depomuda doldurdum. 311 km yolu 67 lira lpg ile bitirmişim. Tabi bu kullanımın çoğu açık çevreyolunda. Econ modu kapattım. Bu şekilde 1 diş lpg ile 56km yol aldım. 1000km bakımım geldi. Ufak tefek trim sesleri var. Bakalım halledebilecekmiyiz.
3. Depomuda doldurdum. 311 km yolu 67 lira lpg ile bitirmişim. Tabi bu kullanımın çoğu açık çevreyolunda. Econ modu kapattım. Bu şekilde 1 diş lpg ile 56km yol aldım. 1000km bakımım geldi. Ufak tefek trim sesleri var. Bakalım halledebilecekmiyiz.
Benim fc5 de tam 27 krş yakıyor şehir içi27 kuruş civarı yakıyor ancak sert kullanım genel de
Lenovo P1ma40 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
4. Depom. 263.9km 56.02 tl gaz aldı. Gazı toriumun ordaki aygazdan aldım 2.71tl. Kmde 0.21 kuruş yakmışım. Full Econ kapalı kullanım. 1000km bakımınıda yaptırdım. Aracıda yıkadılar. Şuan herşey çok güzel.
Trafik olmadan bu değerler. Önceden dediğim gibi sıkışık trafikte tam tersi çok yakıyor.Kardeş sen benm psikolojimi bozuyosun ha ) bu değerler ne demek ya ? Trafikte mi kullanıyosun uzun yol mu ? Gerçekten muhteşem veriler
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.