Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim aracımda 1100 km de şuan en son LPG deposunu fulledim ve bitene kadar sürdüm fakat sizin yazdıklarınızı okudukça ben bir memnun olamadım aracı sıkıştırmadan normal kullanım ile 200 km si uzun yok 150 km şehir içi toplam bir depo ile 350 km yol yaptı aracım benzinlikte doldurdum 125 tl 35 litre yakın LPG aldı böldüğümde sonuç 35 kuruş gibi çıkıyor ki yukarıda okuduklarım şehir içi 30 kuruş olarak yazmış arkadaşlarımız [emoji53]iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim aracımda 1100 km de şuan en son LPG deposunu fulledim ve bitene kadar sürdüm fakat sizin yazdıklarınızı okudukça ben bir memnun olamadım aracı sıkıştırmadan normal kullanım ile 200 km si uzun yok 150 km şehir içi toplam bir depo ile 350 km yol yaptı aracım benzinlikte doldurdum 125 tl 35 litre yakın LPG aldı böldüğümde sonuç 35 kuruş gibi çıkıyor ki yukarıda okuduklarım şehir içi 30 kuruş olarak yazmış arkadaşlarımız [emoji53]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.