Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=Attila Khan link=topic=411.msg5125#msg5125 date=1401790402]
Merhaba Arkadaşlar, dün burada yeni bir navigasyon cihazı tanıtan yeni bir üye vardı onun konusunu bulamıyoruz DH den davet etmistim de. 8)
[/quote]
atilla konu ticari amaçlı olduğu için adminimiz kaldırdı konuyu 8)
Atilla davet ettiğin kişinin forumda bulunma amacının tamamen ticari olmasından dolayı, ben konuları kaldırdım, Sami hocamda sağolsun banlamış konuda kapanmıştır
[quote author=NoFeaR link=topic=411.msg5160#msg5160 date=1401815678]
Atilla davet ettiğin kişinin forumda bulunma amacının tamamen ticari olmasından dolayı, ben konuları kaldırdım, Sami hocamda sağolsun banlamış konuda kapanmıştır
[/quote]
Hmm ama belki ilgilenen üyeler olabilirdi sadece fikir forum kurallarına aykırı mı diyorsunuz ?
[quote author=Attila Khan link=topic=411.msg5179#msg5179 date=1401823463]
Hmm ama belki ilgilenen üyeler olabilirdi sadece fikir forum kurallarına aykırı mı diyorsunuz ?
[/quote]
Ticari amaçlı foruma gelenlerin, forum yönetiminden izin alması gerekiyor, düşüncen için teşekkür ederiz
[quote author=NoFeaR link=topic=411.msg5180#msg5180 date=1401823804]
Ticari amaçlı foruma gelenlerin, forum yönetiminden izin alması gerekiyor, düşüncen için teşekkür ederiz
[/quote]
Sorun değil ben forumun üye sayısı artsın diye davet etmistim zaten
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.