Arkadaşlar merhaba,
1-2 hafta içinde aracı yetkili servise 10.000 bakımına götüreceğim.
2 şey soracağım:
1.sorum: bir arkadaşın da paylaştığı listede yer alan (KDV’siz fiyatlar)
* Yağ filtresi (94 YL)
* Motor yağı (390 TL)
* LPG filtresi küçük ve büyük (25 TL ve 34 TL)
* Hava filtresi (231 TL)
* Polen filtresi (233 TL)
Parçalarından hangileri Yetkili servis ürünü olmak zorunda?
Yani, daha önceki aracımda motor yağını dışarıdan alıp götürdüğümde kabul ediyorlardı misal (en az yarı yarıya fark ediyor).
Motor yağını dışarıdan kendimin götürmesi gibi, yine aynı şekilde hangi parçalar için “buyrun ben dışarıdan alıp kendim getirdim” diyebilirim?
İkinci sorum:
Yine yukarıda yer alan listeden, periyodik bakım esnasında yetkili serviste değişmesi/yapılması zorunlu olmayan şeyler nelerdir?
Misal bir arkadaşımız “polen filtresini kendiniz değiştirebilirsiniz” demiş.. Buna benzer şekilde, maliyeti azaltmak için yetkili serviste yaptırmayıp dışarıda veya kendimiz yapabileceğimiz şeyler nelerdir?
1-2 hafta içinde aracı yetkili servise 10.000 bakımına götüreceğim.
2 şey soracağım:
1.sorum: bir arkadaşın da paylaştığı listede yer alan (KDV’siz fiyatlar)
* Yağ filtresi (94 YL)
* Motor yağı (390 TL)
* LPG filtresi küçük ve büyük (25 TL ve 34 TL)
* Hava filtresi (231 TL)
* Polen filtresi (233 TL)
Parçalarından hangileri Yetkili servis ürünü olmak zorunda?
Yani, daha önceki aracımda motor yağını dışarıdan alıp götürdüğümde kabul ediyorlardı misal (en az yarı yarıya fark ediyor).
Motor yağını dışarıdan kendimin götürmesi gibi, yine aynı şekilde hangi parçalar için “buyrun ben dışarıdan alıp kendim getirdim” diyebilirim?
İkinci sorum:
Yine yukarıda yer alan listeden, periyodik bakım esnasında yetkili serviste değişmesi/yapılması zorunlu olmayan şeyler nelerdir?
Misal bir arkadaşımız “polen filtresini kendiniz değiştirebilirsiniz” demiş.. Buna benzer şekilde, maliyeti azaltmak için yetkili serviste yaptırmayıp dışarıda veya kendimiz yapabileceğimiz şeyler nelerdir?