Konuya cevap cer

Merhabalar. Yaklaşık 3 yıldır 2011 fd6 kullanıyorum. Son zamanlarda viyadük köprü giriş çıkışları gibi çukura girişlerde arka kısımda savrulma oluyor. Bununla ilgili baya bi araştırma yaptım aynı sıkıntıyı yaşayan çok kişi var hatta kronik diyenlerde var ama kronik olduğunu düşünmüyorum.

Öncelikle aracımızın arka rot ayarı var. Çoğu rotcu bunu bilmiyor. Burçlar salıncaklar amortisörler sağlam. Kamber - 3 derece iki tarafta. Ayrıca aracı aldığım günden beri diğer araçlara göre 2-3cm kadar basık.

Bugün tavsiye üzerine bir rotçuya gittim. Şaseye bağlı tüm parçaları söküp düzeltme yapmamız lazım fiyat 750 lira dedi. Ayrıca yaylar spor olabilir dedi. Sonuç olarak maddi yetersizlikten yaptırmadım ama yay sorunsalı da aklımda soru işareti bıraktı??

Sorunu yaşayıp çözebilen yada anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz?


Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.


Geri
Üst