1750000 tl ye kadar araba onerilerl(elektrikli olmayacak)

Katılım
18 Kas 2018
Mesajlar
35
Tepki puanı
13
Konum
ankara
Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaslar merhaba. Sizlerin yardımına ihtiyacim var cok sevdigim bir arkadaşim maksimum 1750000 tl ye genis guclu asiri fazla yakit tuketimi olmayan guvenligi iyi bir arac istiyor. Kendisi arabadan cok anlamiyor bu isi bana birakti. Ben de sizin degerli goruslerinizi rica ediyorum.Ben 2022 2023 accord executive plus donanim onerdim. Baska neler onerirsiniz ne tavsiye edersiniz arkadaslar mumkunse D segmenti 2022 model ustu olsun istiyor arabaya genelde en az 10 yil biniyor suanki arabasina 11 yildir biniyor(2011 makyajli kasa ford mondeo 2.0 motor selective donanim) arabasından cok memnun buarada gercekten harika bir araba yol tutusu saglamligi cok farkli binen anlar fakat artik arabasi eskidi.
Yardimlarinizi bekliyorum
Simdiden cok tesekkurler
 
şahsen benim bu gibi beklentilerim olsaydı (yakıt,ebat,sınıf,yeni vs) tercihlerim sırasıyla şu şekilde olurdu:


Not: Insignia artık üretilmiyor ve motoru 3 silindir (şanzıman ve motoru biraz sarsıntılı ve uyumsuz) ama kasa ve heybet,donanım iyi baya şahsen ben tercih etmezdim ama yinede listede olması gerekir diye düşünüyorum bu şartlarda özelliklede dizel olduğu için

Peugeot 508 1.5 bence kaçmaz bir araç arkadaşınızın aradığı şartlarda, yakıtı güzel,motor şanzıman uyumu müthiş, kasa donanım vs 10 numara

yukarıdaki araçların tamamının ortak noktası uzunca süredir kasalarının zaten piyasada oluşu ve yenilerinin ya çıktı yada çıkmak üzere oluşu buna bu arada Accord'da dahil yeni kasası dünyada satılmaya başlayalı aylar oldu Türkiyeye gelmesi an meselesidir.

açıkcası ben ne kadar sevsemde Accord'u almazdım (güncel kasayı) çünkü zaten satılması çok çok zor bir araçken birde yenisinin çıkması cidden Allah korusun olur ya satılması gerekir ise sizi çok çok zorlayabilir öbür yandan yukarıdaki araçların piyasadaki kabulu çok daha yüksek.
 
Geri
Üst