Civic FC5 2020 executive

Katılım
2 Şub 2021
Mesajlar
9
Tepki puanı
1
Konum
Osmaniye
Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar arabanız ile 180-200 ve üzeri hız yaptığınızda ön kaput sallanıyor mu benim arabada böyle bir sorun fark ettim servise sordum kronik dedi ?


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Karşı rüzgar yerseniz yapıyor. Servis kronik diye geçiştirmek yerine takozların ayar yapması lazım.
 
Takoz ayarı yapılınca iyileşiyor ama kaput çok ince abi kapatırken az yüksekten bırakın teneke gibi ses geliyor yakışmıyor böyle şeyler maalesef.
Yıkayıp silerken esniyor tavan da öyle.
İnce olması kaza anında koruma sağlar içeri girip sürücüyü sıkıştırmaz falan gibi açıklamalar yapan da var ama bana göre malzeme kötü.
 
Hocam
Kaputu açıp sağ ve sol kenardaki kaput takozlarından yükseltme veya alçaltma yaparak bu işi halledebilirsiniz


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı sorun bende de vardı hatta çok şaşırmıştım astra h kasa vardı bundam önce aynı hızları denedin sorun görmemiştim 170 200 arası fena sallanıyor resmen dalgalı hale geliyordu açılacak falan diye korkmuştum servis arkadaş ın dediği gibi takoz ayarlama yaptı gönderdi yine denedim hafif dalgalanma var ama eskiye göre çok az zaten kaput çok ince elinle basınca gömülüyor zaten o rüzgara dalgalanma normal

POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
180-200 nerde yapacağız:) evet bu problem Civic FC5 lerde klasik ve kronik problemlerden biriydi ancak zaman içerisinde birkaç basit önlem ile birçok kullanıcı bunu çözdü.
 
Bu sorunun bizim araclara özel olduğunu düşünmüyorum. Nissan xtrail kullandim geçen, normal hizlarda o kadar sallandi ki inip acik mi diye kontrol ettim.

BLA-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst