Aydınlatma Paketi FC5

Selamlar bu iç aydınlatma, far, ampul gibi şeylerde kendi yaptığımız değişiklerde garantinin iptali gibi bir durum söz konusu olabiliyor mu?

LG-D802TR cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam servis harici yapılan müdahalelerde yapılan aksam için garanti dışı kalır yorumunu bütün servisler yapıyor, ama biz yapmaktan vazgeçmiyoruz :)
Forumda bu tür modifikasyonlardan dolayı problem yaşayanı henüz duymadım.
 
Bu aydınlatma paketleri falan boş isler şakın servise yaptırıp bu paraları vermeyin emin olun hepiniz kendiniz daha iyisini yapabilirsiniz sadece deneyin mantık kullanın o kadar şahsen ben böyle böyle ögrendim ve hepsini yapıyorum arabama ve biseyi kendim yapıp başarmanın hissi Harika


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
ışık paketinin uygulanmış halini gözle gören var mı hiç aramızda. ben fotoğraflarda çok beğendim ancak internette uygulanış videosunu ve uygulama sonrası görüntülerini görünce vazgeçtim. Işık katalogdaki fotolardaki kadar parlak değil, gece çekimi olmasına rağmen ışık çok silikti. Eğer uygulama yapan arkadaşlar olursa fotolarını veya videosunu gönderebilirse çok sevinirim.
 
Bence o kadar para verilmez bu iş için 2.000tl ye daha farkli aksesuarlar yapilabilir. Degmez ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Yaptiran arkadaslara da saygı duymak lazim

SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
bu konuda kendilerine göre kullanabilirler.
örnegin aracın beyni yanar. sizin taktıgınız ampulden derler :)
 
Geri
Üst