Civic FC5 Sevmediğiniz Özelliğini Yazın

Evet bende bunu yazacaktım genelde panjur değişen araçlarda oluyor bu sorun, panjur orjinal olmadığı için sensör açısı doğru olmuyor bu durumda yağmurda sanki bir engel yaklaşıyormuş gibi bir durum oluşuyor kanaatimce yoksa normalde böyle bir sorun orjinallerde yok.
Orjinalde de oluyor diyorlar serviste bülten çıkacak kadar büyümüş iş. :)
 
2020 1.5 exe+ plus kullanıyorum. 15 bin km oldu. Tüketimi, gidişi ve yol tutuşundan çok memnunum ama özellikle kaporta işçiliğindeki kalitesizlik beni benden alıyor. Tutmayan kaput ve kapı hizaları, kendiliğinden tırnağından ayrılan plastik aksam, birleşim yerlerinde birbirini tutmayan boşluk seviyeleri tam bir facia. Söküp takarken daha beter edecekler bir de sök - tak ve vida ayarları ekspertizde sorun olacak diye servise de söyleyemiyorum. Bir bütün olarak değerlendirdiğimde dış görünüş, performans ve donanım almamda etkili oldu. Severek kullanıyorum.
 
Benim en sevmediğim özelliği aracın multimedyasına her seferinde tamam demem ve yol sesi idi.Şimdi FC5'ten FK3'e geçiş yaptım,FC5'imi aratıyor.
 
Hız sabitleme. Ancak bu kadar kötü çalışabilir. Özellikle düzlükten yokuş yukarı doğru hızı birden artırmaya çalışması çok kötü.
 
Eco modundayken hız sabitlemeyi deneyin

Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende "S" moduna alıp vitesi kendim ayarlıyorum yoksa gereksiz yere 5-6 binlere çıkıyor bı anda, 110 a sabitlediysem 95 e düşmesi problem değil, çok düşecek gibi olursa vites düşürüyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben Fc5 sahibi değilim ancak Fc5'i gerek anayolda gerekse de benzinlikte akü takviyesi yapılırken görmüşlüğüm var en az 10 defa. Bu özelliğini sevmiyorum bir Honda hayranı olarak ?

Bir de silecekleri dengesiz çalışıyordu. Asla bir fb7 silecek performansı yoktu kardeşimin fc5'in.
 
Ben Fc5 sahibi değilim ancak Fc5'i gerek anayolda gerekse de benzinlikte akü takviyesi yapılırken görmüşlüğüm var en az 10 defa. Bu özelliğini sevmiyorum bir Honda hayranı olarak ?

Bir de silecekleri dengesiz çalışıyordu. Asla bir fb7 silecek performansı yoktu kardeşimin fc5'in.
Silecekler de ciddi sorun. Bazen damla yokken devamlı çalışıyor bazen de göz gözü görmezken çalıştırmıyor. Bir de benim araçta yıkama yaparken ön tamponda boya kalktı. Kullanılan boya malzemesi cidden çok yetersiz.
 
Eksikliği sıkça hissedilen şeyler;
-Gözlüklük
-Bagaj amortisörü (sonradan yay takıyordum her seferinde)
-Arka havalandırma
-Genel kaporta kalitesi

Artı yönlerini saymakla bitmez bonkör donanımından, geniş iç hacmine, konfor-yol tutuş eğrisi ve tepkilerine bayıldığım bir araç.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
uzun yolda bel sırt desteği olmaması beni rahatsız ediyor sürekli bir o yana bir bu yana dönüyorum birde oturduğunuzda diz desteği yani aşağı yukarı ayar yok opel astra bundan önceki araçta hepsi vardı uzun mesafede rahatsız olmadan saatlerce sürebiliyordum bunda 1- 2 saat sonra rahatsızlık veriyor

POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst