Civic FC5 Dizelci arkadaslar buraya

Hocam merak ettim 4.4 lt yi sehir ici kac km ortalama hız ile elde edebiliyorsunuz trafik olmayan bir bölge mi yoksa isikli yogun trafik mi dur kalk var mı gittiğiniz mesafe uzun mu kısa mı?
Babam çok uğraştı dizel alayım diye ben evlenicem eşim kullanabilsin diye otomatik için lpg li aldım siz şehir içi 4.4 lt deyince bi şaşırdım. 5km git gel 10 km kullanarak opel astra k dizel otomatikte 6-7 litre altına inmiyordu gerçekten şaşırdım şuan. Detayli bilgi verebilirseniz çok sevinirim


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ustam mersin tradiğinde bu verileri elde ediyorum trafik durumu orta halli diyebiliriz.Ama şöyle bi durum var, aracı kullanmanıza bağlı sakin giderseniz yakıt verileri ciddi anlamda düşüyor.
 
antalya trafiğinde şehir içi devamlı 5,6 şuan 600 km civarın

not: bu 5,6 lt nasıl resetliruz bilgi alabilirmiyim?
 
antalya trafiğinde şehir içi devamlı 5,6 şuan 600 km civarın

not: bu 5,6 lt nasıl resetliruz bilgi alabilirmiyim?

Gösterge üzerindeki çubuğa basarak Trip A Trip B ye geçiş yapabilirsiniz, çubuğa basılı tutarak km sıfırlayıp aracın yeni veri kaydetmesini sağlayabilirsiniz.
 
evet dizelciler günün sorusu geliyor; park frenini çektiğinizde svic üzerinde herhangi bir ışık yanıyor mu? gösterge panelinde yanan değil, direkt düğme üzerinde yanan bişey var mı? 201876_04727696.jpg

6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Arkadaslar arac birkac kez mecburen bozuk yolda 2km kadar baya bir toz icinde gitti.Gerci yavas gittim ama malum diger araclar basinca ortalik toz duman.Aracin cekisi kotulesir mi bu durumda?
 
Rampada arac doluyken sollamaya ciktim fakat bekledigim tepkiyi alamadim.Eco mod kapali gidiyorum.Daha once 1.9 Caddy de hicbir tedirginlik yasamiyordum.Sollamaya cik gaza bas devam.Bu aracta vites 4 du galiba gitmedi.Vitesi mi 3 e cekecez once?
 
[MENTION=13065]Ali Veli[/MENTION] 1.9 caddy dizel degil mi ? Dizel arac ile lpgli araci kiyaslamayin. Bu gibi durumlarda eger araciniz otomatik ise S moduna çekin basin gaza ;)



ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316
 
Simdi baktim sanirim sizin aracinizda dizel ve manuel bu durumda vites kucultmeniz en mantikli cozum.



ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316
 
Geri
Üst