Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam merhaba, ben ışıklı kapı eşiği satın alıp montajını yaptırdım ancak sormak istediğim bir şey var. Benim kapı eşiklerinin 4üde ışıklı olmasına rağmen sadece şoför kapısı açıldığı zaman diğerleride yanıyor. Mesela ben arabada iken ön yolcu kapısı açıldığında o kapının ışığı yanmıyor. Acaba bir montaj hatası mı yaptırdım yoksa sizdekilerde bu şekilde mi ?
Montaj hatalı... aynısı bende var kendim montaj yaptım ( bayağı zor ama ) , montajı yapan arkadaş sürücü tarafından ana hattı çekmiş.. o yuzden yanmıyor sizinkiler
bende ki sistem de sol kanat ( ön arka ) sağ kanat ( ön arka ) ama ben de ön kapılara ayarladım , sol ön açılında arka da yanıyor , ama arkamdaki kapı açılsın yanmaz... aynısı sağ içinde geçerli
Bende montajı kendim yaptım tavan lambasından bir sağa bir sola hat cektim hem
Öne hem arkaya bağlantı yaptım bana oldukça kolay geldi 9 aydır da kullanıyorum Bi sıkıntı çıkmadı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.