Evet bugün bir yakınımın tanıdığına gittim onunda iki tane oto elektirikçi arkadaşı varmış asıl göstermek istediği çok yoğun olunca diğerine götürdük. Tabi araç orada biraz bekleyince ses kesildi rölantide yine bekledik ses gelmedi klimayı açtık ses gelmedi dedim ben biraz gezeyim o zaman başlıyor ses biraz dolaştım ses yine gelmeye başladı döndüm geri dükkana, tabi gergi değişti avare rulmanı değişti kayış değişti deyince çok şansları kalmıyor kendinden emin olamadı klima kasnağındaki rulmandan olmayabilir içinde bir tane daha var mil balans yaptıysa ondan komple kompresörü değiştirmek gerek filan dedi, bende tatmin olmadım tabi, diğer yoğun olan tamirciye gittim o dinledi baktı klimayı kapattık ses yine geliyor onunda dediğine göre kesinlikle kompresörden değil kapattığımız halde ses geliyor dedi gergiyi vs dinledi doktor aleti ile banada dinletti gergi kısmından sanki ses geliyor gibi geldi. O ustanında dediği sesin nerden geldiğini kestiremiyorum ben şimdi uygun zamanda kompresörü söküp öndeki rulmanı değiştiririm ama sorun çözülmedi mi bende uyuz olurum öyle bir adamım ama o kadar da uğraşacağım hakkımıda almam gerekir, sen önce adam gibi bir Hondacı bulup sesin kaynağını öğren bence dedi. Neyse oradanda ayrıldım birazda sinirim bozuldu yüksek devir kullanarak eski Honda ustama gidiyordun çünkü avare değişirken asıl usta tatildeydi çıraklar bakmıştı birde o dinlesin diye, yol üstü LPG aldım bir baktım ses yine azalmış o halde götürsem usta yine ses az geliyor vs diyecek diye yolumu değiştirdim eve geldim. Park ederken baktım ses yine artmış kafam iyice attı gittim evden su aldım önce gergi tarafına sonra şarj tarafına sonra alt tarafa döktüm ses kesilmedi sonra ne oluysa az birşey daha su döktüm tam nereye gittiğini görmedim ama ses bıçak gibi kesildi gram ses çıkmıyordu klimayı açtım ses yine yok kapatıyorum yok 2 dk bekledim ses yok. Şimdilik şuna kadar verdim işe gidince yada dönünce ses ne zaman gelirse bu sefer suyu daha dikkatli döküp nereye gelince sesi kestiğini bulup ustaysa öyle götürmeyi planlıyorum. ?