Hava yastigi şişirici degişimi

Siteden aracima baktim 2008 modelleri de kapsiyormus
 
Hava yastigi şişirici degişimi

Kapsıyo 2008 lerde çift değişim var hatta sonraki modellerde tek olabiliyo.Yani bazılarında sadece şoför bazılarında hem yolcu hem şoför kısmındaki değişime giriyor.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geçen hafta Kayseri İnciroğlu serviste 2009 Premium Civic in değişimi yapıldı. Toplam 45 dk sürdü, yapılmadan önce belge imzaladım ama sonrasında belge alamadım çünkü iş çıkışı arabayı almaya gittim, anahtarı güvenliğe bırakmışlar. Randevu sistemi ile gitmiştim, bence değişilmesinde büyük önem var.
 
2008leri de kapsıyor bu değişim, şanzıman yağı değişiminde bilgilendirme olmuştu fakat sms geleceği söylendi parça temini için daha sonraki bir gün servis önünden geçerken sordum akıbeti nedir diye bir gün sonrası değişim sağlandı aracım 2008 model..
 
arkadaşlar randevu verilen tarihte gittim ön iki hava yastığının şişiricileri değişti 1 saat kadar sürdü güzel karşıladılar güzel uğurladılar yani memnun ayrıldım.

Honda Civic Elegance AT 2008
 
gene ben bukadar memniyet bi sorunla taçlanmalıydı. hava yastıklarından sonda aracın fanı üfleme yaparken mod değiştermiyor cama ayağa vermiyor hep gobeme hep gobemee aradım servisi bizle alakası yok diyorlar pehhhh pehhh sıkıştı kenara bişeyler gene

Honda Civic Elegance AT 2008
 
gene ben bukadar memnuniyet bi sorunla taçlanmalıydı. hava yastıklarından sonda aracın fanı üfleme yaparken mod değiştermiyor cama ayağa vermiyor hep gobeme hep gobemee aradım servisi bizle alakası yok diyorlar pehhhh pehhh sıkıştı kenara bişeyler gene

Honda Civic Elegance AT 2008



Honda Civic Elegance AT 2008
 
Arkadaşlar ben de 2011 elegance fd6 sahibiyim. Bana da mesaj geldi. Adanadaki honda bayisini arayıp randevu aldım. Ücretsiz hallettiler. İşlem 1 saatten az sürdü.

E5803 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst