Kaza

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
8,702
Çözümler
7
Tepki puanı
8,762
Konum
Konya
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
8,702
Çözümler
7
Tepki puanı
8,762
Konum
Konya
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Peki çok sağol un. Tramer de rahat olmalıyım sizce. Ayrıca hasar kaydı sizce ne olur.
> Bu fotoğrafları iyi muhafaza edin. Kaza anının fotoğrafı alıcılar için çok önemlidir. Serviste toplanmış aracıda çoğu kişi sever. Çünkü orjinal parça takıldığından dolayı kafa rahat olur.
> Bu kazadan çok birşey çıkmaz gibi duruyor. Fakat servisin en küçük parçaya kadar herşeyi yazdığı için pek fiyat veremiyorum.

Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
 
Son düzenleme:

Ustura

0
Katılım
11 Ara 2017
Mesajlar
58
Tepki puanı
38
Yaş
49
Konum
istanbul
Farda problem var mi? Sirf far 3 ten fazladir. Bence hasar 15 civari tutar.

Sigorta konusu problemli. Yolun ne tarafina parkettiniz? Park şeklinize bağli olarak size 2/8 kusur çikabilir. Bunun yani sira kazanin olduğu bölge kara yolu mu? Örneğin avm otoparki ise sigorta yine karışmıyor. Bu tip detaylara dikkat edin bence.

POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
8 Haz 2020
Mesajlar
283
Tepki puanı
159
Konum
Ataşehir İstanbul
Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar araç park hhalinde iken pick up sol çamurluk ve kaputu yırtıyor. Hızlı bir çarpma değil park etmek istersen 2018 exe aracima sol önden takarak götürdü. Sorun kaskom yok servise çektirdim yururunde sorun yok ama kağıt etti. Karşı taraf suçunu kabul ediyor. Sigortadan yaptırmak için tutanak tuttuk fakat içim hiç rahat değil. Yardımcı olur musunuz?
Çok büyük geçmiş olsun. Senin durumun aynısı benimde başına geldi. Servisaracı otoparkta park halindeki aracına arkadan çarpmış ve kağıt gibi tampondan bir küçük bir bolum yırtmıştı.
Resimler,tutanaklar vs butun belgeleri ben aldigim bayinin servisine goturup yaptirdim. Tabiki karsi tarafin kaskosundan. %100 karsi taraf suclu sonuç olarak. Karşı tarafın kaskosundan yaptırdıktan sonra o kisinin kasko sirketinden aracim icin deger kaybi bedeli talep ettim ve onu da kabul esip gonderdiler.
Bu işlemlerin hepsi max.15 gün.
Ayrıca ikame araç isteme hakkında var ama bunu bir araştır derim. Sonuc olarak senin kaskon yok trafik ustunden talep edince karsi tarafin kaskosuna isleniyor ikame arac herhalde
Tekrardan çok büyük geçmiş olsun
 
Katılım
16 Ara 2019
Mesajlar
111
Tepki puanı
91
Konum
Samsun
Aracınız
Civic FC5 2017
Geçmiş yıllarda aracım gross markete ait açık otoparkta park halindeydi. Bir bayan geldi otoparkta bulunan park halindeki aracıma çarptı ve suçunu kabul etmedi. Çünkü otopark bomboş olduğu için ben aracımı dikine park edilen yerde yan çekmiştim, yani otopark çizgileri I I I I I I şeklinde iken ben - yan parketmiş 3 arabalık yeri işgal etmiştim. O zaman kendi aramızda tutanak tutmak yoktu polis çağırdık ve polis park halindeki arabaya çarptığı için karşı tarafı suçlu bulmuştu. Benim yanlış park yapmam hiç problem değilmiş. Velhasıl benim aracım karşı tarafın sigortasından yapıldı ve ben ikame araç almıştım.
 
Katılım
10 Eki 2019
Mesajlar
45
Tepki puanı
41
Konum
eskişehir
Aracınız
Civic FC5 2019
15567254_0_7_FOTOGRAF_2_16.jpeggecmis olsun. bana da buna benzer bir şey oldu. Bayan geri geri gelip çarptı durduk yere. Serviste yaptırdım 13 bin hasar kaydı var. Sıfır gibi gibi oldu her şey orjinal olduğu için. Çok kafana takma değer kaybı da alırsın. Satarken de resimleri gösterirsin. Önemli olan samimiyet. Benim kaskom vardı o sansim vardı. Her şeyi kasko halletti
 
Geri
Üst