herkese merhaba fb7 civic aracım ilk çalıştırmada garç diye ses geliyordu ve marşı geç alıyordu marş motoru 10 gün önce yağlandı 3-4 gün sorun olmadı ama şimdide ilk çalışmada garç sesi gitti ama marşı geç alıyor yardımcı olabilir misiniz
Marş sesi için yazın Ankara'da özel bir servise gittim. Paran çoksa yapalım ama çok geçmeden tekrar yapmaya başlar. Hondaların hepsi yapıyor, bir sorun olmaz böyle kullan dediler. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim. Havalar soğumaya başlıyor yakında o meşhur ses de başlar
Bence gittiğiniz yerdeki ustanın yaklaşımı doğru değil, marş dişlilerini yağsız veya özelliğini kaybetmiş yağ varken çalıştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bu işlem çok maliyetli değilki, geçen yıla kadar 250 liraya yapılıyordu.Marş sesi için yazın Ankara'da özel bir servise gittim. Paran çoksa yapalım ama çok geçmeden tekrar yapmaya başlar. Hondaların hepsi yapıyor, bir sorun olmaz böyle kullan dediler. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim. Havalar soğumaya başlıyor yakında o meşhur ses de başlar ?