Önden gelen SES..(LAKIRTI)

Katılım
6 Ağu 2018
Mesajlar
77
Tepki puanı
13
Konum
İstanbul
Aracınız
Merhaba.15 20 km hızla giderken, küçük çukur veya tümsekten geçtiğim zaman ön taraftan lakırtı sesi geliyor.. bu sorunu yaşayan var mı? Sanki amortisörlerde küçük bir boşluk var gibi..belli ölçüden sonra devreye giriyor sanki..

SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

ywzckr

0
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
1,167
Tepki puanı
882
Konum
Samsun
Kontrolden sonra burdan bilgi verirsen çok sevinirim..

SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam stabilize yolda d viteste arabada sarsinti varmi s ye atinca geciyormu gitmeden denermisiniz ? Eger varsa bende once sizdekileri yasadim sonra bunlar basladi. 20 bine geldi benimde.
Benim aracta da titresimvari his vermeye basladi amortisor, sanzuman yada motorda sorun var gibime geliyor artik. Rot balans yapildi sadece 1 tekerin balansi bozuktu. Arabayi stop edip 2 saat sonra baktigimda yag cubugunda 2 cizgi arasinin 1/4 1/3 arasinda bir yerde kaliyor acaba servis az mi yag koydu diyorum valla biz gozumuz gibi de baksak arizalari artiyor sanki aracin. Ben ilk gunku performansini bekleyemem ama konforu 1 yilda azalmaya baslamamaliydi. Facebookta bakiyorum titresim ve amortisor icin bizim gibi giden 40-50 kisiye arabanin karakteri boyle normal cevabi verilmis.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst